Calcatul rufelor, o problema de care se poate scapa usor cu Iron Aid

Publicat pe 31.01.2011 la 15:50 Actualizat pe 31.01.2011 la 15:52

Putine sunt gospodinele carora le place sa calce rufe, insa de cealaltă parte multe se plang de timpul pierdut cu acesta activitate. Dupa spalare, fiecare haina trebuie intinsa la uscat, apoi luata, impaturita si depozitata pana cand va fi calcata. Acum exista insa o solutie, de la Electrolux.

Durata de timp necesara difera in mare parte in functie de conditiile meteorologice, astfel ca pe timpul iernii poate dura zile intregi inainte ca hainele sa se usuce. Alternativa sunt caloriferele, insa aerul din casa va deveni foarte umed si greu de respirat. Tot acest proces poate fi evitat cu ajutorul unei aparat electrocasnic facut special pentru a usca si netezi hainele proaspat spalate.

Aparatul Iron Aid a fost lansat pe piata de Electrolux si poate sa usuce si sa netezeasca pana la cinci camasi sau, trei kiograme de haine din bumbac in 25 de minute. Este prevazut cu programe pentru toate tipurile de tesaturi si poate fi setat in functie de mai multi parametri astfel incat rezultatul final sa corespunda cerintelor fiecaruia.

Temperatura de uscare si dozarea cantitatii de abur in functie de textura impiedica deteriorarea tesaturilor. Hainele uscate si netezite cu ajutorul acestui aparat nu vor mai avea urmele lasate de clestii de rufe care pot fi foarte inestetice mai ales pe tasaturile de culoare inchisa. Ambele procese se realizeaza cu ajutorul aburului, iar miscarea bi-directionala a tamburului previne amestecarea rufelor, ceea ce duce la o performanta de uscare mai buna si un grad de sifonare redus. Un alt avantaj al uscatorului este ca hainele nu mai au contact cu particulele de praf si cu microbii asa cum se intampla atunci cand sunt puse la uscat afara.

Aparatul poate fi asezat in orice incapere, acolo unde dispuneti de spatiu care sa incadreze dimensiunile de 85x60x58 cm. Costul poate fi vazut ca un dezavantaj, dat fiind faptul ca in magazinele de specialitate pretul recomandat este de 4.000 de lei.

În articolul

Calcatul rufelor, o problema de care se poate scapa usor cu Iron Aid

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x