Cautare: 2675 rezultate dupa tagul "casa"

Mirela Petrean, privighetoarea din Banat, a fost lovită de trei ori de blestem, în acelaşi an!

acum 11 ore

Este celebră cu melodiile ei de petrecere şi s-a ales în viaţă cu bucurii, bogăţii, dar şi cu necazuri. Are o poveste de dragoste de 30 ani şi o "reşedinţă portativ" care ascunde un secret teribil: un jaf stropit cu lacrimi de sînge şi o pagubă imensă. Puţină lume ştie că...

Mirela Petrean, privighetoarea din Banat, dressing bogatii unicat!

acum 11 ore

Este celebră cu melodiile ei de petrecere şi s-a ales în viaţă cu bucurii, bogăţii, dar şi cu necazuri. Are o poveste de dragoste de 30 ani şi o "reşedinţă portativ" care ascunde un secret teribil: un jaf stropit cu lacrimi de sînge şi o pagubă imensă. Puţină lume ştie că...

Neatza cu Răzvan și Dani. Noi reguli de construcție pentru clădiri. Baia va trebui să devină cea mai călduroasă încăpere

acum 19 ore

Teodora Cimpoi, consultant EM360 pentru România Eficientă, noile standarde de construcție pentru clădiri, care se referă la temperatură, confort și calitatea aerului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități: Încercăm să scoatem oamenii din casă și să nu mai stea în fața calculatorului

acum 2 zile

La Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități și-au anunțat prezența 11 sportivi cu dizabilități din toată țara, care reprezintă România în concursurile internaționale.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au primit un apartament, dar nu vor să-și aducă fetița la București!

acum 4 zile

S-a lăsat cu lacrimi pe chipul Veronicăi! Acest sfârşit de săptămână a fost unul extrem de plin pentru soţii Stegaru. Cei doi s-au mutat în casă nouă, dar nu vor să-și aducă copilul în nouă locuința.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, imagini incredibile din cuibuşorul de nebunii!

acum 4 zile

Lacrimi de bucurie şi multe emoţii! Asta s-a văzut pe chipul soţiei Vulpiţă, atunci când a intrat în cuibuşorul de nebunii în care, de vineri, stă împreună cu Viorel. Iar de emoţii, tânăra soţie abia a reuşit să-şi găsească cuvintele ca să descrie fericirea pe care o...

Star Matinal. Dacă muzica nu ar fi, Anna Lesko pe șantier ar munci

acum 4 zile

Primele imagini din casa Annei Lesko. Vedeta se ocupă personal ca totul să iasă perfect până la cel mai mic detaliu.

Star Matinal. Anna Lesko a pierdut mii de euro din cauza unor muncitori neprofesionişti

acum 6 zile

Anna Lesko s-a mutat în casă nouă şi s-a apucat de renovat. Deşi ar avea toate motivele să fie fericită, artista a întâmpinat probleme şi a pierdut mii de euro din cauza unor muncitori neprofesionişti. Un anume Dorel, căci e peste tot, nu mai scăpăm de el, i-a distrus locuinţa...

Like a Star. Alex a pregătit un rând de pedepse pentru a liniști apele din casă

acum 8 zile

Alex, în calitate de șef al săptămânii, îi adună pe toți concurenții în living pentru a rezolva ultimele probleme din casă. Acesta a pregătit un rând de pedepse pentru a liniști apele din casă.

Gigi Becali, pregătit să părăsească definitiv România! Milioanele latifundiarului sunt în pericol!

acum 8 zile

Gigi Becali este extrem de supărat după ce banca la care își ține banii l-a anunțat să-i mute pentru că trebuie să faca raport la DNA pentru fiecare tranzacție. Aşa că patronul FCSB a luat în calcul să părăsească România şi să se mute în Grecia.

Diana și Livia au vrut să plece din casa Like a Star: E prea multă agitație în casă, iar eu nu sunt obișnuită așa

acum 9 zile

Diana și Livia au vrut să părăseacă casa Like a Star, dar Naba le-a oprit. Cele două fete sunt supărate că nu au fost lăsate să facă ce vor.

Like a Star. Ana îi reamintește lui Alex că are anumite responsabilități fiind Starul Săptămânii: Trebuie să le pedepsești pe cele două fete care au vrut să plece din casă

acum 9 zile

Livia și Diana au vrut să plece din casa Like a Star, iar Ana îi spune lui Alex, Starul Săptămânii, că trebuie să ia atitudine și să le pedepsească, altfel va avea probleme cu staful emisiunii.

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 5. Eva o scoate din casă pe Lili: Ieși afară! Nu îți permit să o faci pe nepoata mea servitoare!

acum 9 zile

Lili, fosta logodnică a lui Andrei, se comportă foarte urât cu nepoata Evei, drept pentru care este dată afară din casă.

Mănâncă și plânge! Lia Bugnar, colega Mariei Buză, în lacrimi la Asia Express: Oamenii ăștia sunt inacceptabili de săraci, dar tot ne-au primit în locuința lor

acum 10 zile

Lia Bugnar și Maria Buză și-au găsit cazare în casa unor filipinezi extrem de săraci. Cele două concurente sunt profund impresionate de ospitalitatea familiei, mai ales că le oferă și mâncare.

Acces Direct. Alis Făiniţă, artista din casa cu triluri de catifea, are un palmares incredibil, la doar 21 de ani

acum 11 zile

La doar 21 de ani are un palmares incredibil! Cântă de când se ştie orice. De la pop, la operă! Alis Făiniţă sau "privighetoarea din inima Moldovei" a poftit echipa de la Acces Direct în "Casa ei cu trililuri de catifea".

"Operațiunea pata buclucașă". Anamaria Prodan a chemat instalatorii

acum 11 zile

Anamaria Prodan a chemat instalatorii după ce a descoperit o pată pe tavan

Soţul Veronicăi se apucă de afaceri? Accesează Programul Tomata!

acum 15 zile

Vizita soţilor Stegaru la Palatul Parlamentului nu a fost zadarnică. Prezenţa lor la şedinţa comisiei parlamentare pentru agricultură a fost urmată de o discuţie cu preşedintele comisiei.

Like a Star. Diana a recunoscut că îl place pe Cătălin! Vrea o seară specială alături de el?

acum 16 zile

Diana, cea mai nouă concurentă din casa Like a Star, a recunoscut că îl place pe Cătălin. Concurenta organizează un picnic în sala de forță alături de bărbatul pe care îl simpatizează.

Imagini incendiare în casa Like a Star! Naba, Livia și Dumitrița se relaxează la jacuzzi

acum 16 zile

Naba, Livia și Dumitrița vor să se relaxeze în jacuzzi. În timp ce se simt excelent, fetele ajung să vorbească despre Diana, noua concurentă din casa Like a Star.

Lumea Nevăzută. Ce trebuie să faci ca să recâștigi sporul casei

acum 19 zile

Vrei să știi dacă o să ai parte de bani sau iubire pe plan sentimental? La Lumea Nevăzută vei afla cu ce drepturi divine te-ai născut.

1
2
3
4
5
»