Ce sa nu uiti sa iei cand pleci la drum cu cei mici

Publicat pe 07.07.2011 la 18:59

O excursie cu masina poate fi destul de interesanta, dar si plina de peripetii, mai ales cand sunt implicati si copiii. Nu uitati sa luati cu voi cateva lucruri care va vor face vacanta mai usoara:

Cutie frigorifica

O cutie frigorifica este foarte la indemana, mai ales pe drum, cand veti simti nevoia unui suc rece sau a unei cafele cu gheata. Copiii se vor bucura de inghetata si vor fi mai linistiti in masina.

Bauturi si gustari

Daca pornesti la drum lung, cu siguranta cei mici vor deveni agitati si li se va face foame. Cel mai bine este sa ai cateva gustari, impachetate individual, pentru a te asigura ca nu trebuie sa va tot opriti din drum pentru a cumpara cate ceva. Plus ca la benzinarii, astfel de lucruri sunt mai scumpe.

Fructele si legumele proaspete, curatate si taiate in bucati mici sunt de asemenea o optiune buna. Evita dulciurile, pentru ca le vor da copiilor prea multa energie si veti avea parte de o calatorie haotica.

Trusa de prim ajutor

Multi uitam de ea, pentru ca atunci cand pornim in vacanta, vrem sa ne gandim mai mult la aspectele pozitive. Insa accidente se pot intampla si cel mai bine este sa fii precaut. Este important sa ai la tine medicamente, bandaje, spirt, apa oxigenata si crème medicinale.

Vei putea astfel trata lucruri neprevazute. Cand te afli intr-o tara straina mai ales, nu iti este mereu usor sa te descurci la farmacie, de aceea asigura-te ca ai la tine cateva lucruri esentiale.

Laptopul

In cazul in care faci prea multe fotografii, daca ai laptopul la tine, le poti stoca rapid si face loc de altele. Sau te poti conecta intr-un loc cu internet wireless pentru a raspunde la un mail urgent. Multi ne dorim sa ne deconectam total de orice fel de alta activitate in timpul vacantei, insa uneori este bine sa afli anumite lucruri la timp.

Haine si echipament pentru zilele ploioase

Ok, nu e tocmai cel mai bun scenariu. Insa ce te faci daca aveti cazare 5 zile in Barcelona si ploua non-stop? Nu puteti sta incuiati in hotel toata vacanta, ci va trebui asa, prin balti, sa porniti in vizitarea orasului. De aceea asigura-te ca pui in bajaje umbrele, haine si incaltari pentru vreme rea. Lucrul pe care vrei sa il eviti cu siguranta este ca cineva sa raceasca si sa se simta rau tot restul vacantei.

Citeste si a1.ro!

Foto: jetwithkids.com

În articolul

Ce sa nu uiti sa iei cand pleci la drum cu cei mici

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x