Cele mai mici viori din lume

Publicat pe 07.11.2012 la 11:45 Actualizat pe 07.11.2012 la 15:08

Cele mai mici viori din lume

David Edwards a cantat in celebra orchestra Covent Garden, in Orchestra Filarmonica Regala, in Edinburgh Quartet si in Orchestra Nationala a Scotiei, insa la un moment dat si-a abandonat cariera pentru a crea casute de papusi si mobilier in miniatura pentru fiica sa.

Miniaturistul a ajuns sa faca dintr-un hobby, o cariera. De-a lungul timpului a realizat tot felul de obiecte, dar cele mai recente creatii sunt cele mai mici viori din lume. Lungimea unui astfel de obiect nu depaseste 3,8 centimetri, insa pretul cu care sunt vandute trece de 1.000 de lire.

David Edwards spune: „Sunt de departe cel mai bun miniaturist din lume. Sunt cunoscut pe plan international. Creatiile mele au toate detaliile, in ciuda dimensiunilor mici. Am incercat sa le fac inca si mai mici decat acum, dar nu mai aratau la fel de bine. Fac lucruri obisnuite de o calitate foarte buna. Stiu cum arata o vioara, acesta este in avantajul meu, deci nu este de mirare ca viorile mele in miniatura sunt cele mai bune din lume.”

Artistul in varsta de 76 de ani isi creaza operele din lemn de par, lemn de prun si lemn de abanos, iar realizarea unui singur obiect poate dura intre doua saptamani si trei luni.

În articolul

Cele mai mici viori din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor