De Ziua Internațională a Poeziei, Diverta vă invită la lansarea volumului de poezii: “Citește. Păstrează, Șoptește”

Publicat pe 18.03.2014 la 11:40 Actualizat pe 18.03.2014 la 11:41

Diverta vă invită vineri, 21 martie, de la ora 18.00 la lansarea volumului de poezii “Citește. Păstrează. Șoptește”, semnat de Ianula Gioga.

Evenimentul va avea loc în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City, iar alături de autoare vor participa la eveniment, în calitate de invitați Eli Roman și Vladimir Drăghia.

Lansat nu întâmplător de Ziua Internaţională a Poeziei, “Citește. Păstrează, Șoptește” este volumul de debut al tinerei autoare și include o selecție de 100 de poezii.

"Aflată la granița dintre maturitate şi naivitate, la vârsta de 21 de ani, am decis să public un volum de poezii, intitulat „Citeşte. Păstrează. Şopteşte”. Cele 100 de poezii sunt frânturi din sufletul meu, un amalgam de trăiri, sentimente, stări sufleteşti care sper să sensibilizeze şi cei mai duri cititori. Doresc ca aceste poezii să fie citite cu ochii minţii şi ai sufletului şi să clatine din temelii acea parte sensibilă din fiecare om. Militez pentru pace, iubire şi frumos, iar aceste trei concepte se împletesc armonios într-o poezie. Vineri, 21 martie, ora 18.00, în cadrul perfect ales pentru desfăşurarea acestui eveniment (Diverta Băneasa Shopping City), aşteptăm oameni care doresc să citească, să păstreze şi să şoptească şi altora cuvinte cu şi despre suflet. Vom sărbători Ziua Internaţională a Poeziei cu zâmbete şi versuri alese.”, a declarat autoarea.

Diverta este un brand 100% românesc, cu o istorie de 15 ani şi 25 de magazine în 19 oraşe din ţară. Cu sloganul "Mereu ceva nou", Diverta este cel mai mare retailer de entertainment și dezvoltare personală din Romania, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, creat pe baza preocupărilor publicului și structurate pe trei zone de interes: "Îmi place", "Mă joc şi învăţ" și "Am succes". Conceptul Diverta se conturează în jurul inovaţiei şi le oferă clienţilor soluţii de a ţine pasul cu viaţa cotidiană, pe toate planurile ei: profesional, hobby și familie. În magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, film, jucării, jocuri video, papetarie.

În articolul

De Ziua Internațională a Poeziei, Diverta vă invită la lansarea volumului de poezii: “Citește. Păstrează, Șoptește”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x