FOTO! Top 10 cele mai cool tobogane cu apa din lume

Publicat pe 29.04.2013 la 14:07 Actualizat pe 10.05.2013 la 10:34

Leap of Faith

Indata ce temperaturile depasesc 30 grade, distractia se muta in waterpark-uri. Toboganele imense, traseele intortocheate, urmate de plonjari periculoase in piscina, cand adrenalina iti curge prin vene, dau o senzatie unica. Nu-ti irosi vacanta la SPA sau la strandul din cartier – iata care sunt cele mai tari locuri de distractie dotate cu tobogane cu apa incredibile.

1. Wildebeest (Indiana, SUA) este cel mai lung tobogan din lume! Coborarea dureaza doua minute si jumatate – la finalul ei, vei fi complet epuizata.

2. Toboganul Insano din Brazilia este cel mai inalt tobogan din lume! Constructia are o inaltime de 41 metri, iar viteza de coborare este de 104 km/h.

3. Leap of Faith (Bahamas). Imagineaza-ti cum este sa cobori de la o inaltime de 20 de metri pe un tobogan ce se continua cu un tunel transparent sub apa, intr-o piscina de rechini.

4. Resort Citta del Mare (Italia) este recomandat celor care prefera marea, piscinelor. Toboganele te duc direct in Marea Mediterana.

5. Scorpion’s Tail (Wisconsin) are un design deosebit, este inalt de 10 etaje si se coboara la o viteza de 15 metri/secunda!

6. Bulletbowl (Beijing) face parte din Centrul National Acvatic Beijing. Spatiul cu tobogane este special creat pentru a te transpune in lumea subacvatica.

7. Tantrum Alley, Dubai

8. Summit Plummet (Blizzard Beach Disney) este toboganul care te racoreste intr-o zi calduroasa de vara, numai la vederea troienelor artificiale de zapada din jur.

9. Boeing 747, Oregon. Intr-un waterpark din Oregon, toboganele cu apa sunt ascunse sub forma unui avion B747-100. la Evergreen Wings & Waves Waterpark din Oregon.

10. Toboganele in tandem din Jumeirah Sceirah, Dubai, sunt cu totul speciale. Doritorii trebuie sa se urce in capsule, inainte ca podelele sa se deschida si sa cada pe tobogan cu 80 km/h.

În articolul

FOTO! Top 10 cele mai cool tobogane cu apa din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x