GALERIE FOTO! Decoratiuni originale pentru masa de Craciun

Publicat pe 20.12.2012 la 13:18 Actualizat pe 20.12.2012 la 14:27

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun. Ai realizat probabil cate mai ai de cumparat sau de pregatit in casa. Ca sa ai o grija in minus, iti oferim cateva idei pentru decorarea mesei de Craciun.

Pregatesti masa...

1. Pentru parinti si socri

Masa perfecta pentru parintii tai si ai lui trebuie sa fie eleganta, din care sa transpara atentia ta la detalii si dorinta ta de a-i face sa se simta speciali. Poti alege sa decorezi masa si scaunele in alb si rosu (ca in a doua imagine) sau sa dai o nota distinctiva spatiului folosind accente argintii si perle artificiale. Aseaza la mijloc case realizate manual pe coronita si aduna laolalta globuri fosforescente sau cu sclipici.

2. Pentru prietenii care gusta o gluma buna

Daca ai prieteni cu un simt al umorului sec, care gusta o gluma buna si le plac lucrurile inedite mizeaza pe lucruri handmade. Poti sa faci brazi de masa din bucati de hartii, un om de zapada din sticla, ca un acvariu, in care lipesti si asezi alte maruntisuri festive.

Cum trec pragul, poti sa ii inviti sa isi scrie gandurile bune din acea zi pe o bucatica de hartie si sa le pastrezi intr-un borcan de sticla. Asa va veti aminti intotdeauna momentele placute din 2012.

3. Pentru prietenele pretentioase

Prietenelor trebuie sa le pregatesti bunatati delicioase, lumanari speciale, obiecte decorative feminine. Un brad din macarons in mijlocul mesei va face furori in randul fetelor. O lumanare inconjurata de bete din scortisoara si legata cu un snur va arata bine si va mirosi minunat.

Invita-ti fetele sa se aseze la masa pe locurile desemnate pentru ele! Poti atarna de tacam sau pahar o eticheta cu numele lor.

4. Pentru cei care adora Craciunul

Daca tot organizezi o petrecere cu masa de Craciun, de ce sa nu cauti cele mai frumoase decoratiuni de sarbatori? Foloseste acadelele lui Mosu' in deserturile tale, investeste in huse de perna crosetate, in rosu si alb, sau, fara sa te complici, decoreaza masa cu un brad mic de statura, artificial si nins, cu un spray special.

În articolul

GALERIE FOTO! Decoratiuni originale pentru masa de Craciun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x