Patrupedele fac show la Bucuresti

Publicat pe 24.09.2010 la 14:50 Actualizat pe 24.09.2010 la 14:56

Echipa Caini pentru Oameni a fundatiei Vier Pfoten participa sambata 25 septembrie, de la 10:30, in Parcul Tei, la cea de-a sasea editie a competitiei canine "Frumusetea prietenului meu patruped", prilej cu care fostii caini fara stapan ai diviziei Dogs for People vor face o demonstratie canina de exceptie.

Echipa Caini pentru Oameni este compusa din patru caini special antrenati pentru astfel de evenimente si nu numai: pot interveni in caz de calamitati naturale cum ar fi cutremurele si avalansele, salvand oameni de sub daramaturi sau metri cubi de zapada.

Mai mult, unii dintre ei sunt si caini de terapie, ajutand copii cu diverse dizabilitati psihice (sindrom Down, autism) sa se refaca sau sa-si imbunatateasca vizibil starea de sanatate. Caini pentru Oameni este primul proiect de terapie asistata de caini din Romania.

Demonstratia de dresaj de sambata puncteaza si lansarea proiectului Vier Pfoten de strerilizare a cainilor fara stapan din Bucuresti, actiune inceputa impreuna cu Primaria Generala a Capitalei.

In acest scop, trainerii Vier Pfoten vor demonstra ca fosti caini fara stapan ce colindau pe strazi nu demult, au devenit acum mult mai mult decat caini obisnuiti: sunt caini care salveaza vieti.

Pe langa demonstratia de dresaj, echipa Caini pentru Oameni va aduce in atentia publicului beneficiile proiectului de sterilizare si va distribui fluturasi, abtibilduri si alte obiecte promotionale celor prezenti la eveniment. "Adoptati un caine fara stapan, investiti in el dragoste si intelegere si veti obtine un adevarat prieten care si-ar da si viata pentru dumneavoastra!", transmit organizatorii.

Citeste si Jurnalul National
Foto: www.flash-screen.com

În articolul

Patrupedele fac show la Bucuresti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x