Perfecte pentru casa ta: buchete de flori inspirate de colectiile de moda internationale!

Publicat pe 21.06.2013 la 17:21 Actualizat pe 21.06.2013 la 17:31

Urmand culorile si tendintele internationale prezentate pe podiumurile caselor de moda, o florarie online a realizat 12 buchete diafane, care capteaza atentia si cuceresc vizual intr-un spectacol cromatic seducator. Coordonatele esentiale ale fiecarui buchet de flori sunt hortensia delicata si accente puternice de culoare obtinute prin irisi violet, orhidee Vanda, crini galbeni sau lisianthus mov.

Floria.ro a creat o colectie speciala de buchete pentru vara anului 2013. Piesa de rezistenta a colectiei, floarea care da tonul buchetelor in aceasta vara, este hortensia lime cu accente roz, ideala pentru gesturi romantice, emotionante.

“Buchetele propuse pentru vara 2013 sunt inspirate de femeile contemporane: puternice, rezistente, pozitive si increzatoare, dar in acelasi timp delicate, feminine si elegante. Hortensia lime cu roz este o prezenta permanenta, care, desi pune in valoare culorile vibrante contrastante ale celorlalte flori din buchet, atrage atentia asupra sa, ca un zambet perfect pe fata unei doamne” declara Andreea Uceanu, Bouquet Designer la Floria.ro.

Din punct de vedere cromatic colectia abordeaza doua directii care se completeaza: nuante calme (lime, roz, ivoire, menta) si declinari puternice ale culorilor de baza: albastru (albastru electric, albastru cerneala, bleu ciel, cobalt, violet si mov), galben (auriu si galben canar) si rosu (rubiniu, rosu-bujor).

Colectia speciala de buchete a acestei veri a fost creata pornind de la tendintele vestimentare internationale propuse de designerii caselor de moda, care au adus pe podiumuri tinute florale in culori fondante sau tonuri puternice. Imprimeurile de inspiratie vintage sunt reprezentate in colectia Floria.ro de hortensia lime cu roz, in timp ce elementele cu structura moderna, flori bine definite ca forma si culoare, sunt prezente prin irisii mov, orhideea Vanda, crini si minirose in culori intense.

“Ne-am asumat aceasta misiune, de a readuce florile in casele romanilor, iar pentru indeplinirea ei, suntem hotarati sa aratam tuturor ca stilul nu se reflecta doar in vestimentatie, ci si in alegerea unui buchet de flori pentru cei dragi, pentru nunta sau un alt eveniment important” adauga Andreea Uceanu.

În articolul

Perfecte pentru casa ta: buchete de flori inspirate de colectiile de moda internationale!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x