Underfull - o fata de masa care transforma petele in arta

Publicat pe 20.03.2011 la 14:28

Daca in general vezi reclame la detergenti care se intrec in scoaterea petelor dificile si care pun accent pe curatenie, ei bine, a fost inventata fata de masa pentru care murdaria inseamna "frumos". Adica atunci cand versi pe ea un pahar de suc, vin, supa sau sos, totul este absorbit pentru a scoate la suprafata un model intial invizibil.

La o prima privire, fata de masa nu este cu nimic diferita de una traditionala, din damasc alb inflorat, dar contine un secret minunat: modelul ascuns in ea iese la suprafata atunci cand este udat. Astfel un accident la masa devine o pictura ce se realizeaza imediat sub ochii neindemanaticului care a varsat mancarea sau paharul cu bautura.

Unele pete, cum ar fi cele de vin rosu, sunt mai greu de indepartat si pot lasa umbre in tesatura chiar si dupa o curatare temeinica. Dar daca aceste pete iau forma unor fluturi de exemplu, fata de masa nu va mai parea patata, ci doar pictata.

Mai mult, aceste intamplari se transforma din ceva negativ in ceva pozitiv si pot creste valoarea sentimentala a fetei de masa ce va fi marcata intr-un mod unic de micile gafe care au avut loc la masa de-a lungul timpului.

Conceptul ce apartine designerului norvegian Kristine Bjaal permite o varietate de modele, iar fiecare spune o poveste. In prototipul intial fluturii se intersecteaza in modelul floral al fetei de masa pentru o imagine in straturi. Dar ei nu sunt in prima faza vizibili si ies la suprafata ca o surpriza, metamorfozandu-se din omizi in fluturi.

Citeste si a1.ro!

foto: kristinebjaadal.com

În articolul

Underfull - o fata de masa care transforma petele in arta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x