Webit StartUp Challenge isi desemneaza castigatorii

Publicat pe 29.08.2012 la 16:41 Actualizat pe 30.08.2012 la 09:55

503 companii din 52 de țari au aplicat și au luat parte la prestigiosul Webit StartUp Challenge 2012. Datorita numarului mare de participanți au existat doua etape. In prima etapa, juriul a selectat 18 finaliști și 31 de semi-finaliști. In timpul celui de-al doilea tur cei 31 de semifinaliști au fost provocați sa demonstreze capacitațile lor de marketing și de motivare a unei audiențe, in scopul de a vota pentru ei. Primele trei proiecte cu cele mai multe voturi au caștigat statutul de finaliști.

"Scopul principal al Webit StartUp Challenge consta in promovarea spiritul antreprenorial in randul piețelor in curs de dezvoltare din EMEA și eliberarea "spiritului din sticla ". Vrem sa ajutam tinerii din piețele emergente sa-și dobandeasca curajul de a-și urmeze și atinga visele prin networking cu liderii lumii digitale și tehnologice, cu potențiali parteneri, investitori și mentori. Antreprenorii ar trebui sa ințeleaga ca, daca nu au reușit inca, inseamna ca nu au incercat destul de mult și nu ar trebui sa le fie frica de eșec. Sunt fericit ca am motivat astfel un numar mare de companii din EMEA și restul lumii in a lua parte la Challenge StartUp Webit 2012. Acestea și-au depașit teama de eșec. Am dat tuturor participanților un inceput egal și o oportunitate excelenta de a-și prezinta proiectele in fața a sute de mii de vizitatori pe site-ul nostru și la congresul Webit. Acest lucru ne da increderea ca suntem pe drumul cel bun și eu personal ma simt foarte fericit și ii mulțumesc echipei mele și juriului pentru ca au facut o treaba buna",a declarat Plamen Russev la conferinta de presa in care au fost anuntati finalistii competitiei.

Cei 21 de finaliști ale Challenge-ului StartUp Webit sunt: Frommees (Olanda), g&life (Italia),Tellyo (Finlanda), Mediatoolkit (Croatia), D-Sight (Belgia),Autosprite (Rusia), InfoDif (Turcia), Newsgrape (Austria), Appscend (Romania), Subscrea (Polonia), GNERGY (Bulgaria), Tickera (Serbia), Imagga (Bulgaria),mySugr (Austria), Work In Field (Slovacia), Waymate (Germania), CircleMe (UK), BellaDati (Republica Ceha), Boomeranked (Franta), NevaHold (Gana), Dekoreko (Turcia).

Fiecare finalist primește un stand de expunere la expoziția Webit Congres și posibilitatea de a ține un pitch in fața a peste 200 de investori in cadrul Conferinței “Leaders of the future”, parte din agenda conferinței Webit. De asemenea, vor primi și doua bilete, categoria Gold pentru intregul Congres, care va fi a avut loc in data de 10-11 octombrie 2012, in Lütfi Kirdars Expo Center, Istanbul, Turcia.

Webit Congres este singurul eveniment global destinat zonei digitale, tehnologice, de telecomunicatii si ecosistemului antreprenorial, cu accent pe piețele in curs de dezvoltare din regiunea EMEA. Peste 6000 de vizitatori din peste 60 de țari sunt așteptați pentru Congresul Webit din 2012. Peste 150 de speakeri de clasa mondiala vor lua parte la conferința. In 2012 vor paticipa peste 300 de jurnaliștii acreditați și bloggeri din intreaga lume, de asemenea, vor fi peste 60 de companii expozante la Webit Congres.

La Webit, in acest an se vor ține opt conferințe și evenimente simultan, incluzand un stream Telco, o conferința despre Digital Marketing șu Innovation, Leaders of the Future Conference for starup companies and entrepreneurs, eCommerce Conference, App World Workshops for app developers, SEO and Digital Creative Master Classes, Webit Awards Ceremony for Digital and Technological Excellence (by Webit Ambassadors) și Webit Congress Party.

Anul trecut evenimentul a avut loc in Sofia, Bulgaria și a atras peste 5300 participanți din 45 de țari. Congresul Webit este organizat de Fundația eAcademy și Webit Ambassadors cu sprijinul industriei prin IAB Europe, EACA, EGTA, OPA și organizației arabe TIC și cu sprijinul a multor asociații și ONG și a peste 180 parteneri media, printre care și Intact Media Group. Congresul Webit de la Istanbul este așteptat cu nerabdare de catre intreg ecosistemul digital EMEA, in perioada 10-11 octombrie 2012. V-ați inregistrat? Oferta early bird expira pe data de 30 august.

Vezi AICI Logo-ul!

Vezi AICI galeria foto!

Vezi AICI Video!

Vezi AICI promo!

În articolul

Webit StartUp Challenge isi desemneaza castigatorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x