Cautare: 1100 rezultate dupa tagul "concurs"

Insula Iubirii. Cum a reacționat Eusebiu când a aflat că este câștigătorul concursului de la Purimuntra: Simt o forță din spatele meu

acum 1 zile

După ce a aflat vești de la Minitel și a văzut că iubita lui, Teodora, dă semne că ar pica în ispită, Eusebiu s-a ambiționat și a câștigat concursul de la Purimuntra. Dar pe cine va alege acesta pentru o ieșire în oraș?

Star Matinal. Trimite-ne cea mai haioasă poză din vacanță și noi te premiem!

acum 5 zile

In primele zece zile de concurs vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Atena si retur, iar in urmatoarele zece zile vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Istanbul si retur. Fiecare bilet este pentru doua persoane. Concursul are loc in perioada 4 - 24 iulie.

Star Matinal. Prima câștigătoare a concursului Cea mai haioasă poză din vacanță este Florentina Odagiu

acum 11 zile

Concursul CEA MAI HAIOASĂ POZĂ DIN VACANȚĂ se desfășoară în perioada 4.07.2019- 24.07.2019. Pentru început telespectatorii trebuie să între pe antenastars.ro să citească regulamentul de concurs apoi pe pagină noastră de Facebook unde vor poștă cea mai haioasă, cea mai amuzantă...

Concurs cu premii la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată cum poți câștiga o super pernuță

acum 12 zile

Premii frumoase pentru telespectatorii Neatza cu Răzvan și Dani! Pernute vesele abia asteapta sa ajunga in casele voastre! Intra in jocul nostru si poti castiga o pernuta pentru rasfatul tau: 1.Like pagina Neatza cu Razvan si Dani si Sophia Romania 2.Raspunde la intrebarea : Pe cine iti...

Star Matinal. Concurs! Trimite-ne cea mai haioasă poză din vacanță și noi te trimitem într-o altă vacanță

acum 12 zile

In primele zece zile de concurs vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Atena si retur, iar in urmatoarele zece zile vor fi castigate zece bilete Bucuresti - Istanbul si retur. Fiecare bilet este pentru doua persoane. Concursul are loc in perioada 4 - 24 iulie.

Dragoste fără secrete. Bianca Sârbu, în lacrimi: Greşeala a fost la mine

acum 14 zile

Lacrimile nu au lipsit din ediţia de la prânz a emisiunii "Dragoste fără secrete". După ce Monica s-a plâns de ultimul task primit, a urmat o discuţie în urma căreia îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a izbucnit în lacrimi şi şi-a pus, practic, sufletul pe tavă.

Dragoste fără secrete. Conflict după conflict între fete: Ne-am distrat până la un anumit punct

acum 14 zile

După ce fetele de la "Dragoste fără secrete" şi-au primit task-ul de a-şi petrece timpul în aceeaşi încăpere, au început nemulţumirile! Edith a pus piciorul în prag şi a spus tot ce a deranjat-o atât pe ea, cât şi pe colegele ei.

Neatza cu Răzvan și Dani. Octavian Bellu și Mariana Bitang, concurs de gimnastică pentru 60 de fetițe talentate

acum 14 zile

La Izvorani a fost aglomerație mare. Mariana Bitang, și Octavian Bellu, inițiatorii proiectului ”Țară, țară, vrem campioane!”, au organizat un concurs pentru 60 de fetițe talentate.

O olteancă i-a înnebunit pe americani! Lara Popa, de la ospătar, la campioană mondială la culturism!

acum 14 zile

De la ospătar, la campioană mondială la culturism! Lara Popa, exemplul ambiţiei şi puterii nemărginite! Cea mai frumoasă sportivă româncă a înnebunit America după ce a câştigat titlul mondial!

Dragoste fără secrete. Surpriză emoţionantă pentru Laurenţiu şi Oana: Bogăţia noastră este acasă

acum 20 zile

Producătorii emisiunii "Dragoste fără secrete" au pregătit o surpriză frumoasă cuplului format din Oana şi Laurenţiu. Din ce în ce mai afectaţi de dorul purtat fiului lor David, de un anişor, cei doi nu mai aveau liniştea sufletescă cu care au intrat în concurs, iar îngrijorarea...

Un nou concurs pe Insula Iubirii. Adrian și ispita Maria au câștigat detașat, spre nemulțumirea ispitei: Am încercat să-l sabotez

acum 21 zile

Adrian și ispita Maria au câștigat detașat noul concurs pe Insula Iubirii, spre nemulțumirea ispitei. ”Am încercat să-l sabotez”, a spus ispita Maria.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cât de îndemânatice sunt vedetele noastre? Sylvia și Ana Baniciu, puse să pescuiască rufe întinse la soare

acum 27 zile

Dani Oțil are o curiozitate mare: vrea să vadă cât de îndemânatice sunt vedetele noastre. Sylvia și Ana Baniciu au fost puse să pescuiască rufe întinse la soare. Artistele s-au chinuit și dat tot ce au putut pentru a câștiga.

Insula Iubirii. Diana şi George au câştigat concursul pe cupluri şi vor merge în Bangkok

acum 28 zile

Evenimentul principal al zilei organizat la Minitell este un concurs pe plajă ce are ca scop desemnarea celor care vor beneficia de următoarea ieşire din resort la o întâlnire în capitala Thailandei.

Panică în bucătărie pentru surorile Crudu! "Vă rog frumos să vină tata înapoi"

acum 34 zile

Deși par pierzători, cei din trupa lui Danielei Crudu sunt deciși să nu renunțe până la final și să lupte pentru fiecare farfurie. Cu lacrimi și sudoare fetele fac totul pentru a merge în ultimul act al sezonului special de Chefi la Cuțite.

Vedeta de la proba individuală este baconul! Daniela Crudu nu se dezminte: "E o sarcină uşoară! Facem un sandviş cu bacon!"

acum 34 zile

Vedeta de la proba individuală este baconul! Concurenţii trebuie să facă două feluri de mâncare din acest ingredient! Echipa mov a intrat la duel în formula completă!

Provocare incredibilă la Dragoste fără secrete! Fetele au inversat rolurile cu băieții

acum 39 zile

Provocare incredibilă pentru concurenţii de la "Dragoste fără secrete". Fiecare a trebuit să între în pielea partenerului, astfel fetele să se "tranforme" în băieţi şi invers.

Dragoste fără secrete. Un nou cuplu a intrat în emisiune: Edith şi Ali!

acum 45 zile

Emisiunea matrimonială "Dragoste fără secrete" are, de astăzi, un nou cuplu: Edith şi Ali. Cei doi "porumbei" vor înlocui cuplul format din Rozalia şi Valentin, care a părăsit concursul cu cântec.

Dragoste fără secrete. Andrei a primit dispensă! Se întoarce în concurs?

acum 45 zile

Relaţia lui Andrei cu Florentina era precum a Rozaliei cu Valentin: o încercare, dovedită eşuată într-un final, de a forma un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. De altfel, Andrei a fost anunţat că oricând va dori, va fi primit înapoi în concurs.

Dragoste fără secrete. Rozalia s-a întors în concurs pentru a face lumină!: Unul trăgea stânga, celălalt dreapta

acum 45 zile

Remuşcările au împins-o pe Rozalia să iasă în faţă, în cadrul emisiunii de astăzi, şi să explice ce s-a întâmplat înainte, dar şi după episodul în care şi-au forţat scoaterea din concurs. Ca de obicei, surprizele s-au ţinut lanţ, fiind aduse la lumină cele mai ascunse detalii.

Bebeluşii s-au întrecut în platoul de la Neatza pentru titlul de SUPERBEBE!

acum 46 zile

Neatza a lansează o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”. Părinţii şi bebeluşii care au intrat în coompetiţie au fost invitați în platou, unde au luat parte la mai multe probe! Anul acesta se poate câștiga titlul “SUPERBEBELE DE LA NEATZA”!

1
2
3
4
5
»