10 secrete despre Altair Jarabo, alias Diana din serialul ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”

Publicat pe 27.03.2018 la 11:32 Actualizat pe 27.03.2018 la 11:52

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se regăsește în grila postului de televiziune Happy Channel.

Altair Jarabo, cea care o interpretează pe Diana în serialul ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, s-a născut la 7 august 1986. Deși numele ei este de origine arabă, actrița în vârstă de 31 de ani este născută în Mexic. Iată și alte ”criozități” despre Altair Jarabo, alias Diana din telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 16.00.

1. În traducere din arabă, numele ei înseamnă vultur.

2. Prietenii o alintă ”Alti” sau ”Alta”.

3. Mama ei este originară din Venezuela, iar bunicii paterni au trăit în Cuba.

4. Părinții ei sunt scriitori, numele lor apărând pe scenariile unor telenovele.

5. Altair are propria linie de bijuterii

6. A creat și un parfum.

7. Este preferata producătorilor pentru rolurile negative.

8. Îi plac foarte mult călătoriile.

9. Îi place mâncarea picantă, foarte picantă. Preferata ei este quesadillas.

10. La 15 ani a fost prezentatoarea unui program tv pentru copii.

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, care se regăsește în grila postului de televiziune Happy Channel. Serialul sud american îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones fac parte din distribuția serialului pe care Happy Channel îl difuzează, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00.


Citește și ”12 nomonalizări la festivaluri dedicate producțiilor tv latino pentru serialul «Să te ierte Dumnezeu, nu eu»” și ”Lecție de stil cu protagonistul din «Să te ierte Dumnezeu, nu eu»


În telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei - Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), despre care Abigail știe că este mama ei. Iar depsre cea care i-a dat viață, Abigail știe că este nașa ei, asta pentru că bunicul ei nu a dorit ca lumea să știe că ea s-a născut dintr-o relație interzisă. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește, însă, cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, s-a căsătorit cu Renata, în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.
Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto. Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește.

În articolul

10 secrete despre Altair Jarabo, alias Diana din serialul ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x