Cautare: 221 rezultate dupa tagul "telenovela"

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 2 zile

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 5 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Star News. Cele mai ascunse secrete ale frumoasei Thalia, regina telenovelelor

acum 6 zile

A trecut de prima tinereţe, dar le dă clasă tuturor puştoaicelor. Rosalinda, aşa cum o ştiu generaţii întregi nu se abate de la trucurile ei nici măcar atunci când agenda este plină de evenimente. Să aflăm şi noi secretele frumoasei Thalia.

Debutul ca actor al lui Guy Ecker: a jonglat cu ouă într-o reclamă pentru un fast-food

acum 7 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

Alături de marile staruri de la Hollywood. Protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio” a participat la cel mai mare festival de modă

acum 7 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în rolul principal din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Mădălina Apostol, declarații în exclusivitate despre căsătoria cu Nick Rădoi!

acum 18 zile

Ştiţi vorba aia, poţi fugi, dar nu te poţi ascunde! Cu zeci de despărţiri şi împăcări la activ, Nick Rădoi şi Mădălina Apostol continuă telenovela! Telenovelă care ţine primele pagini ale tabloidelor încă de când cei doi s-au cunoscut! Bun, păi să recapitulăm puţin! Noi...

De ce poartă Mădălina Apostol, din nou, inelul de logodnă de la Nick Rădoi

acum 18 zile

Aşa se înţeleg ei...cu despărţiri şi împăcări. Nick Rădoi şi Mădălina Apostol continuă telenovela care durează de ceva vreme. Se pare că ea îl vrea înapoi cu orice preţ, iar gesturile pe care le face în acest sens vorbesc de la sine. Mădălina a postat de curând o fotografie...

Apariția în serialul „Minciuna” i-a adus numeroase roluri la Hollywood. A jucat chiar și cu Antonio Banderas

acum 27 zile

Pe Kate Del Castillo o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Minciuna” (”La Mentira”), difuzat de luni până vineri, de la ora 15.00.

Audiență record pentru telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”: peste 39 de milioane de telespectatori

acum 29 zile

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a stabilit un record de audiență în Brazilia.

Urmărește, la Happy Channel, super-telenovela ”Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo

acum 30 zile

Happy Channel difuzează telenovela de referință: ”Minciuna” (”La Mentira”), cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale. De luni până vineri, de la ora 15.00, Happy Channel difuzează câte două episoade din producția nominalizată la categoria ”Cea mai bună telenovelă a anului”, în cadrul celei de-a 17-a ediții a ”TVyNovelas Awards”.

Un simplu anunț i-a schimbat viața lui Fábio Assunção, alias Arthur din ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 35 zile

Pe Fábio Assunção îl puteți urmări de luni până vineri, la ora 13.00, la Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în rolul lui Arthur.

Juliana Paes, din ”O Cenușăreasă la Rio”, a fost declarată ”Cea mai sexy femeie din lume”

acum 36 zile

Pe Juliana Paes o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni pânnă vineri, de la ora 13.00.

Ce a răspuns protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” la întrebarea ”Când vei face copii?”

acum 37 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” a trebuit să învețe suedeza ca să fie o prințesă

acum 40 zile

De la debut și până în prezent, actrița în vârstă de doar 22 de ani a jucat în peste 25 de filme și seriale și în două spectacole de teatru.

A vrut să fie fotbalist, nu actor! Cum a ajuns Felipe Simas, din ”O Cenușăreasă la Rio”, să joace în filme

acum 41 zile

Pe Felipe Simas îl poți vedea în rolul lui Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 13.00.

Marina Ruy Barbosa le-a dat fanilor o veste tristă. După 17 ani de iubire necondiționată, Ruth a părăsit această lume

acum 42 zile

Marina Ruy Barbosa este protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Pentru rolul din ”O Cenușăreasă la Rio”, actrița Juliana Paes a luat lecții de jurnalism

acum 42 zile

Pe Juliana Paes o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni pânnă vineri, de la ora 13.00.

Așa trebuia să se numească telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 42 zile

Înainte de a o lansa pe micile ecrane, producătorii telenovelei au trebuit să aleagă un nume care să se potrivească poveștii. Au existat patru variante de titlu.

Cine este micuța din imagine? A devenit o MEGA actriță și cântăreață

acum 61 zile

Hai să vedem cine o recunoaște pe copila din imagine, fără să tragă cu ochiul la răspunsul de mai jos!

Star Matinal. Codin Maticiuc, pregătit să joace în telenovele? Tot timpul am fost băiatul rău, acum aș vrea un rol de tocilar

acum 68 zile

Codin Maticiuc ne-a povestit de unde vine pasiunea pentru film, dar şi ce roluri nu ar accepta să joace niciodată. Ce aţi spune dacă l-aţi vedea pe Codin Maticiuc într-o telenovelă? Ei bine, chiar este posibil să se întâmple acest lucru.

1
2
3
4
5
»