Cautare: 203 rezultate dupa tagul "telenovela"

Cine este micuța din imagine? A devenit o MEGA actriță și cântăreață

acum 3 zile

Hai să vedem cine o recunoaște pe copila din imagine, fără să tragă cu ochiul la răspunsul de mai jos!

Star Matinal. Codin Maticiuc, pregătit să joace în telenovele? Tot timpul am fost băiatul rău, acum aș vrea un rol de tocilar

acum 9 zile

Codin Maticiuc ne-a povestit de unde vine pasiunea pentru film, dar şi ce roluri nu ar accepta să joace niciodată. Ce aţi spune dacă l-aţi vedea pe Codin Maticiuc într-o telenovelă? Ei bine, chiar este posibil să se întâmple acest lucru.

Marcel Toader a ajuns să lucreze pe şantier ca să scape de datorii!

acum 15 zile

Telenovela din viața lui Marcel Toader continuă! Dupa şase divorturi, omul de afaceri lucreaza pe șantier, iubește din nou și luptă să scape de datorii.

Iată cum se menține în formă frumoasa Livia Brito, din telenovela ”Triumful dragostei”

acum 39 zile

Pe Livia Brito o puteți urmări în rolul Fernandei "Fer" Sandoval Gutiérrez în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Star Matinal. Telenovela vedetei înșelate continuă cu un nou episod. De data aceasta apare chiar artista în rolul principal

acum 43 zile

Telenovela artistei inselate continua! De data aceasta cu un nou episod din viata aventuroasa a Don Juanului care se imparte, cu succes, momentan, intre logodnica si amanta.

Ghiciți cine este acest copilaș? Acum a ajuns o actriță iubită în întreaga lume

acum 44 zile

Pe Victoria Ruffo, o puteți urmări în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel.

Victoria Ruffo, din telenovela ”Triumful dragostei”, le-a mulțumit fanilor pentru urările de ziua ei printr-un gest amuzant

acum 48 zile

Actrița Victoria Ruffo, alias Victoria Sandoval, din telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel, le-a mulțumit fanilor pentru urările primite de ziua ei de naștere.

Maite Perroni, din ”Triumful dragostei”, și-a schimbat look-ul. O mai recunoașteți așa? | Foto, în articol

acum 60 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Telenovelă şocantă! A avut o relaţie cu mama iubitei sale, dar acum a ajuns s-o urască!

acum 62 zile

O mamă şi tânără ei fiică ar fi împărţit acelaşi bărbat! Iar prima, chiar a rămas însărcinată cu bărbatul cu care locuiau amândouă sub acelaşi acoperiş. Nu este o telenovelă, sau o glumă aşa cum poate aţi crezut. Este declaraţia de-a dreptul şocantă pe care o face chiar...

Osvaldo Rios, cu mustață. Actorul din telenovela ”Triumful dragostei” este de nerecunoscut!

acum 64 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Ce glumeț este William Levy, din ”Triumful dragostei”. Iată cum își alintă copiii

acum 66 zile

Tată a doi copii, Christopher Alexander (în vârstă de 13 ani) şi Kailey (9 ani), actorul le-a dezvăluit fanilor săi cum îi alintă pe fiul și fiica sa.

"Copiii noştri ne-au cerut să ne căsătorim", a fost anunțul făcut de William Levy, actorul din telenovela ”Triumful dragostei”

acum 67 zile

Pe William Levy îl poți urmări la Happy Channel în telenovela ”Triumful dragostei”; difuzată de luni până vineri, de la ora 15.30.

Weekend-uri cu Edith González, la Happy Channel: ”Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”)

acum 75 zile

Frumoasa actriță Edith Gonzalez este în fiecare weekend, la Happy Channel. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 09.30, o puteți revedea în ”Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”),

Maite Perroni, din ”Triumful dragostei”, s-a botezat la 33 de ani

acum 76 zile

Pe Maite Perroni o puteți urmări în rolul Mariei, în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

”Triumful dragostei” i-a adus un SUPERpremiu actriței Livia Brito pentru rolul Fernandei Sandoval

acum 94 zile

Pe Livia Brito o puteți urmări în rolul Fernandei "Fer" Sandoval Gutiérrez în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Muzica, o altă mare iubire de-a lui Osvaldo Rios, din telenovela ”Triumful dragostei”. Ascultă-l cum cântă

acum 102 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Denis Ștefan, de la unul dintre cei mai curtați actori, la dresor de cai

acum 110 zile

Denis Ștefan a vorbit la Agenția VIP despre marea lui pasiune, dresajul de cai. Iată ce a declarat îndrăgitul actor de telenovele.

El este personajul pe care fanii telenovelei ”Triumful dragostei” l-au readus în serial. Scenariul a fost modificat special pentru el

acum 116 zile

Telenovela ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

acum 118 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

S-au iubit în ”Triumful dragostei”, dar și în viața reală? Iată ce a spus William Levy despre relația lui cu Maite Perroni

acum 125 zile

”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

1
2
3
4
5
»