Cautare: 233 rezultate dupa tagul "telenovela"

Răi da buni. Telenovela care ține pe jar România! Florin Marin s-a reîntors în braţele preotului englez după ce l-a părăsit pentru un spaniol

acum 8 zile

Florin Marin s-a reîntors în braţele preotului englez după ce l-a părăsit pentru un spaniol! Cum au decis să mai dea o şansă căsniciei lor, dar şi motivul pentru care s-au intors la casa din Romania.

Valurile vieții, ultimul episod, în această seară, la Happy Channel. Iată ce urmează

acum 56 zile

Fanii serialului ”Valurile vieții” vor urmări, în această seară, deznodământul poveștii. De la ora 18.00, Happy Channel difuzează ultimul episod al serialului turcesc ”Valurile vieții”.

Star Matinal. Telenovelă în showbiz. Hevito s-a îndrăgostit prea tare de amantă. Artistul a fost gonit acasă la nevastă

acum 100 zile

O nouă telenovelă în showbizul românesc! Un artist celebru de la noi a fost trimis acasă la nevasta sa de către amantă!

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio” ajunge la final

acum 116 zile

După terminarea telenovelei cu Marina Ruy Barbosa în rolul principal, din 6 noiembrie, pe tronsonul orar 12.00-14.00, la Happy Channel puteți urmări serialul turcesc ”A doua Șansă”.

Copila din telenovele, la 15 ani de la fenomenul "Numai iubirea"! Bianca Neagu are acum propria afacere!

acum 119 zile

Bianca Neagu era numai o copilă atunci când s-a difuzat prima telenovelă românească! După 15 ani a crescut şi acum are propria afacere!

Cosmin Isailă, primele declarații despre împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp: Dacă ei simt treaba asta

acum 133 zile

Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, afaceristul Cosmin Isailă ne-a oferit, în exclusivitate, primele și singurele declarații cu privire la relația dintre cei doi artiști.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 133 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Felipe Simas vorbește despre cel mai important rol al său: ”Nimic nu este mai important decât...”

acum 151 zile

Actorul Felipe Simas, cel care îl interpretează pe Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, spune că a fi tată este de departe cel mai important rol pentru el. Cum vede el acest rol? Iată:

Felipe Simas, din ”O Cenușăreasă la Rio”, va deveni tată a treia oară

acum 154 zile

Pe Felipe Simas îl puteți urmări în rolul lui Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.00

Karla Álvarez, alias Virginia, din telenovela ”Minciuna”, visa să devină balerină

acum 156 zile

Karla Álvarez, actrița mexicană care a interpretat-o pe Virginia în telenovela ”Minciuna”, visa să devină o balerină.

Prima meserie a lui Guy Ecker nu a fost actoria. Iată în ce domeniu a lucrat protagonistul serialului ”Minciuna”

acum 157 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.00.

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 165 zile

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 145.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 168 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Star News. Cele mai ascunse secrete ale frumoasei Thalia, regina telenovelelor

acum 170 zile

A trecut de prima tinereţe, dar le dă clasă tuturor puştoaicelor. Rosalinda, aşa cum o ştiu generaţii întregi nu se abate de la trucurile ei nici măcar atunci când agenda este plină de evenimente. Să aflăm şi noi secretele frumoasei Thalia.

Primul rol primit de Guy Ecker a fost acela de... jongler cu ouă

acum 170 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.00.

Alături de marile staruri de la Hollywood. Protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio” a participat la cel mai mare festival de modă

acum 170 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în rolul principal din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Mădălina Apostol, declarații în exclusivitate despre căsătoria cu Nick Rădoi!

acum 181 zile

Ştiţi vorba aia, poţi fugi, dar nu te poţi ascunde! Cu zeci de despărţiri şi împăcări la activ, Nick Rădoi şi Mădălina Apostol continuă telenovela! Telenovelă care ţine primele pagini ale tabloidelor încă de când cei doi s-au cunoscut! Bun, păi să recapitulăm puţin! Noi...

De ce poartă Mădălina Apostol, din nou, inelul de logodnă de la Nick Rădoi

acum 182 zile

Aşa se înţeleg ei...cu despărţiri şi împăcări. Nick Rădoi şi Mădălina Apostol continuă telenovela care durează de ceva vreme. Se pare că ea îl vrea înapoi cu orice preţ, iar gesturile pe care le face în acest sens vorbesc de la sine. Mădălina a postat de curând o fotografie...

Apariția în serialul „Minciuna” i-a adus numeroase roluri la Hollywood. A jucat chiar și cu Antonio Banderas

acum 191 zile

Pe Kate Del Castillo o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Minciuna” (”La Mentira”), difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00.

Audiență record pentru telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”: peste 39 de milioane de telespectatori

acum 192 zile

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 12.00, a stabilit un record de audiență în Brazilia.

1
2
3
4
5
»