În serial este bonă pentru 7 copii. În realitate, Silvia Navarro își ține în brațe primul copil! Vă facem cunoștință cu León

acum 1611 zile

Silvia Navarro, celebra actriță mexicancă în rolul Anei din “Inima mea e a ta”, publică, în sfârșit, primele fotografii cu micuțul León, primul său copil.

VIDEO! Talentatul Dr. House: Hugh Laurie cântă la pian, alături de Tom Jones

acum 1611 zile

Doctorul House este un pianist de nădejde în timpul liber, cum ve'i putea vedea în serialul difuzat pe "Happy Channel" din luna martie.

De la "How you doin?", la "Je m'appelle"! Modul în care Joey din FRIENDS vorbeşte franceză este savuros

acum 1611 zile

Ai chef de râs? Este suficient să priveşti clipul de mai sus! Joey, îndrăgitul personaj din "Prietenii tăi" vorbeşte în limba franceză într-un mod savuros!

Dragostea înseamnă fericire! Fă cunoştinţă cu cele mai frumoase cupluri din "Downton Abbey"

acum 1611 zile

Serialul ce ne va ține cu sufletul la gură în fiecare seara, începând cu 12 martie, ascunde numeroase povești de viață, iar cuplurile de îndrăgostiți nu pot lipsi dintr-un peisaj nobil.

Cel mai mare fan “Downton Abbey”, ducesa Kate! Nu a ratat niciun episod și a mers și pe platourile de filmare

acum 1612 zile

Ce o face pe ducesa Kate happy în timpul ei liber? Serialul Downton Abbey! Este cel mai mare fan al frumoasei povești și anul trecut pe vremea asta, a ținut morțiș să pășească chiar pe platourile de filmare.

GALERIE FOTO: Bine ai venit, Fiorella! Fă cunoștință cu Livia Brito, frumoasa actriță din serialul ce te va cuceri pe loc

acum 1612 zile

“Fiorella, spune DA!” este serialul ce deschide Happy Channel pe 7 martie. Vei trăi fiecare moment de suspans alături de eroina serialului și vei fi #happy, atunci când frumoasa Fiorella își va găsi liniștea. Nu ai cum să nu o îndrăgești!

Serialul turcesc “Prizoniera dragostei” vine la Happy Channel din 7 martie

acum 1612 zile

“Prizoniera dragostei” este o producție de success 2015, cu o distribuție impresionantă: protagonistii seriei sunt TOLGAHAN SAYISMAN si AMINE GULSE (Miss Turcia 2014).

Poveste de dragoste! Doi actori din Downton Abbey se iubesc în realitate

acum 1612 zile

Laura Carmichael, actriţa ce o interpretează pe Lady Edith Crawley în Downton Abbey, şi-a găsit jumătatea pe platourile de filmare al celebrului serial britanic. Este vorba despre colegul său de breaslă Michael Fox.

Micuțul Ben din Friends este acum un tânăr CARISMATIC! „Tatăl” Ross are cu cine să se mândrească

acum 1613 zile

Îl mai țineți minte pe Ben, puștiul din Friends? Primul copil al lui Ross, din prima lui căsătorie, este acum un tânăr actor hot, hot, hot!

Luna martie îţi aduce aristocraţia britanică! "Downton Abbey", în curând la Happy Channel

acum 1613 zile

Serialul britanic aduce la lumină povești umitoare din viața unei familii de aristocrați. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey.

“Inima mea e ta” deschide Happy Channel pe 7 martie!

acum 1613 zile

“Inima mea e ta” este serialul ce deschide Happy Channel pe 7 martie! Ana nu e bona ideală, dar este ambițioasă. Vrea să-i cucerească pe cei 7 copii, duce o viață dublă și e trăsnită rău! Totuși, povestea Anei este presărată și cu episoade dureroase… în numele dragostei.

Din 7 martie, “Fiorella, spune DA!” deschide Happy Channel

acum 1614 zile

“Fiorella, spune DA!” este serialul ce deschide Happy Channel pe 7 martie. Vei trăi fiecare moment de suspans alături de eroina serialului și vei fi #happy, atunci când frumoasa Fiorella își va găsi liniștea. Nu ai cum să nu o îndrăgești!

«
61
62
63

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »