Din 7 martie, “Fiorella, spune DA!” deschide Happy Channel

Publicat pe 09.02.2016 la 18:38 Actualizat pe 22.02.2016 la 11:05

“Fiorella, spune DA!” este serialul ce deschide Happy Channel pe 7 martie. Vei trăi fiecare moment de suspans alături de eroina serialului și vei fi #happy, atunci când frumoasa Fiorella își va găsi liniștea. Nu ai cum să nu o îndrăgești!

“Fiorella, spune DA!” este serialul ce deschide Happy Channel pe 7 martie. Vei trăi fiecare moment de suspans alături de eroina serialului și vei fi #happy, atunci când frumoasa Fiorella își va găsi liniștea. Nu ai cum să nu o îndrăgești!

Fiorella este o italiancă frumoasă, de 23 de ani, pe care o putem numi Cenușăreasa timpurilor noastre, pentru că viața ei poate fi descrisă printr-un simplu cuvânt – sacrificiu.

Orfană de mamă, tânăra mai are doar două persoane dragi în viața ei, pentru care luptă cu orice preț. Destinul Fiorellei i-a trasat cele mai grele sarcini. Sora mai mică, Gianna, de 17 ani, are o boală de inimă, iar singurul părinte (Mario) care o mai poate mângâia este, și el, bolnav de pneumonie.

Un drum plin de piedici

Loviturile nu se opresc aici pentru Fiorella, care este forțată să devină matură la o vârstă mult prea fragedă. Când tatăl său pierde lupta cu viața, italianca acceptă propunerea unui prieten de familie (Vittorio) de a se muta în Mexic, în schimbul promisiunii lui de a plăti tratamentul costisitor la care sora ei este supusă.

Și cum viața este plină de surprize de tot felul, încă o dată, Fiorellei îi apar piedici în cale. În drumul spre Mexic, cele două surori se pierd, nu reușesc să ajungă niciodată la Vittorio și, după multe peripeții, se stabilesc în casa familiei Angeles, unde eroina noastră își găsește de lucru, pentru ca sora ei să continue tratamentul.

Marea iubire

Până atunci, pentru Fiorella, marea dragoste exista doar în vise. Aici îl întâlnește pe Pedro Angeles, fără doar și poate, bărbatul visurilor ei. Începe să le bată inima unul pentru celălalt

Deși fac parte din clase sociale total opuse, cei doi îndrăgostiți încearcă să depășească toate barierele ce le apar în drum, chiar și încercarea lui Vittorio de a se căsători cu frumoasa Fiorella, atunci când reușește să o găsească.

Este o poveste fascinantă de dragoste și de viață, iar Fiorella și Pedro luptă cu orice preț pentru fericirea lor.

Livia Brito este actrița care și-a însușit acest rol magnific, iar "Fiorella, spune DA!" te așteaptă din 7 martie, la Happy Channel!

În articolul

Din 7 martie, “Fiorella, spune DA!” deschide Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x