A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

Publicat pe 22.10.2019 la 14:20 Actualizat pe 22.10.2019 la 14:28

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Erkan a scris, regizat și jucat în piesa de teatru ”Numărul 12”, o piesă de tipul ”one man show”. Este povestea unui portar trecut pe banca de rezervă. Spectacolul a avut un succes uriaș, el jucându-se pe patru continente, în 11 țări și 32 de orașe și cu peste 18.000 de spectatori în sală. Povestea este inspirată din viața actorului, care a jucat fotbal profesionist la echipa Bursaspor. Însă, după ce a primit o ofertă greu de refuzat, Erkan a ales drumul actoriei.

La finele spectacolului pe care l-a susținut în august 2019, la Bursa Open Air Theater, Erkan Kolçak Köstendil a primit din partea clubului Bursaspor o placă de apreciere a activității sale. În cadrul ceremoniei, actorul fost forbalist a anunțat că donează încasările de pe urma reprezentațiilor piesei ”Numărul 12” clubului Bursaspor, aflat în dificultăți financiare.

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în serialul ”Legea Familiei”.

DESPRE SERIALUL TURCESC ”LEGEA FAMILIEI”

Çukur, un cartier periculos din Istanbul, este condus de clanul mafiot Koçovars. Idris Koçovars (interepretat de Ercan Kesal) este capul familiei și face orce, dar absolut orice pentru a-și apăra clanul și pe cei din cartier care i se supun. Idris are patru copii: Cumali, Kahraman, Selim și Yamaç (Aras Bulut Iynemli).

Cumali este cel mai mare fiu al lui Idris, dar el se află în închisoare. Kahraman (Mustafa Ustundag) este cel care se ocupă de afacerile familiei. Selim (Oner Erkan) este o fire mai sensibilă, total nepotrivită pentru un clan mafiot, motiv pentru care el nu este implicat de familie în acțiunile sale. Yamaç (Aras Bulut Iynemli) este cel mai mic dintre băieți clanului Koçovars. Însă, el nu vrea să aibă de-a face cu familia sa. Din acest motiv, el a plecat de acasă. Pe timpul zilei lucrează ca și chimist, iar noaptea cântă în localuri. El și-a găsit jumătatea, pe Sena (Dilan Cicek Deniz), alături de care duce o viață normală. La scurt timp după ce s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună și, la fel de repede, s-au căsătorit, la Paris.

Puterea familiei Koçovars scade în momentul în care în cartier își face apariția Vartolu (Erkan Kilcar Kostengil), eternul rival al clanului Koçovars. Vartolu vine cu o propunere îndăzneață către Idris: îi cere să îi predea controlul cartierului Çukur și, în schimb, familia Kocovars va primi un procent din taxele de protecție și veniturile încasate din vânzarea drogurilor în zonă, dar și din afacerile cu prostituția, jafuri, vânzările de arme. Cum familia Koçovars refuză afacerea, începe războiul pe viață și pe moarte între cele două clanuri. După ce unul dintre fiii săi este ucis, Idris Koçovars face infarct, iar starea lui de sănătate nu îi mai permite să conducă afacerea familiei cu aceeași mână forte.

Familia este pe cale să piardă supremația și controlul cartierului. Ultima speranță a clanului Koçovars este Yamaç, pe care mama lui pleacă să îl anunțe de cele întâmplate și să îl aducă înapoi, acasă. Va accepta Yamaç să renunțe la viața sa și să revină fix la cea de care a încercat din răsputeri să fugă?

Distribuție:

Aras Bulut Iynemli în rolul lui Yamaç Koçovali
Dilan Çiçek Deniz - Sena Koçovali
Ercan Kesal - Idris Koçovali
Perihan Savas - Sultan Koçovali
Erkan Kolçak Köstendil - Vartolu Saadettin
Öner Erkan - Selim
Riza Kocaoglu - Aliço
Kubilay Aka - Celasun
Ugur Yildiran - Kemal
Mustafa Kirantepe - Medet 49
Kadir Çermik - Emmi
Ertugrul Aytaç Usun - Meke
Cem Uslu - Metin
Boncuk Yilmaz - Saadet
Irem Altug - Ayse Koçovali
Ilayda Alisan - Aksin Koçovali
Ece Yasar - Karaca Koçovali

În articolul

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x