Cautare: 274 rezultate dupa tagul "serial turcesc"

Acesta este talentul MAI PUȚIN CUNOSCUT al lui Cagatay Ulusoy, protagonistul din ”FERIHA”

acum 20 ore

Cagatay Ulusoy, alias Emir, din serialul ”Feriha”, difuzat de Happy Channel, are un talent despre care foarte puțini oameni știau . Dar, secretul a fost deconspirat chiar de frumușelul actor, când le-a împărtășit fanilor o imagine pe rețelele de socializare...

Caner Cindoruk, alias Sarp, din ”Femeie în înfrutnarea destinului”, a părăsit orașul natal de dragul actoriei

acum 2 zile

Pe Caner Cindoruk îl puteți urmări la Happy Channel, în fiecare luni și marți, în serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de la ora 20.00.

Ce spune despre școală Isabella Damla Güvenilir, micuța actriță care o interpretează pe ELIF

acum 6 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate sezonul cinci din ”Elif”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Hazal Kaya, protagonista din ”FERIHA”, este o adevărată rebelă!

acum 6 zile

Pe Hazal Kaya o puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 13.30, interpretând personajul principal feminin din serialul turcesc ”FERIHA”.

10 lucruri de ținut minte despre Çağatay Ulusoy, protagonistul serialului turcesc ”FERIHA”

acum 9 zile

”Feriha”, povestea fetei sărace care ajunge în lumea bogaților, revine la Happy Channel. Din 4 aprilie, telespectatorii Happy Channel pot urmări serialul turcesc ”Feriha” de luni până vineri, de la ora 13.30.

”Perechea noastră a fost magică”, spune protagonista din ”Feriha” despre ea și partenerul ei din serialul turcesc

acum 13 zile

”Feriha”, povestea fetei sărace care ajunge în lumea bogaților, revine la Happy Channel. Din 4 aprilie, telespectatorii Happy Channel pot urmări serialul turcesc ”Feriha” de luni până vineri, de la ora 13.30.

Primul episod din ”Elif”, sezonul 5, debutează cu multe semne de întrebare: cine este bărbatul misterios și de ce le caută pe Melek și pe Elif?

acum 16 zile

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.30, la Happy Channel debutează cel mai recent sezon al serialului turcesc ”ELIF”.

Miercuri, se schimbă ora de difuzare a serialului ”Legea familiei”

acum 16 zile

Miercuri, 3 aprilie, serialul turcesc numărul 1 al momentului, își va schimba ora de difuzare.

Nu rata deznodământul poveștii! Serialul ”Cennet” ajunge la final

acum 17 zile

Nu ratați deznodământul poveștii de iubire dintre Cennet și Selim, dar și ce se va întâmpla între Cennet, mama ei și sora ei vitregă. Miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00, ultimul episod din ”Cennet”, la postul Happy Channel.

Au mai rămas doar patru zile până la finalul serialului ”Cennet”. Ce se va întâmpla cu Selim și Cennet?

acum 20 zile

”Prea tâziu”, îi spune Selim, după ce, cu ochii în lacrimi, Cennet îi spune că încă îl mai iubește, deși ea este cea care l-a părăsit în ziua nunții lor.

Arzu este acuzată de crimă. Cine spune asta și cum se apără, aflați, azi, în serialul turcesc ”Cennet”

acum 22 zile

Noi detalii din trecutul lui Arzu, mama lui Cennet, ies la iveală. Femeia este acuzată de crimă. Cum se apără? Aflați în episodul de astăzi al serialului ”Cennet”, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Ce spune Özge Özpirinçci despre rolul ei din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 23 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Cennet îl părăsește pe Selim la altar. Care e motivul pentru care ea nu mai vrea să se mărite cu el?

acum 24 zile

Și-au dorit enorm să fie soț și soție. După ce iubirea lor a întâmpinat numeroase obstacole, visul celor doi pare că va deveni realitate. Însă, ajunsă în fața altarului, Cennet face un pas înapoi și îi spune lui Selim că nu se poate mărita cu el. Care să fie motivul? Ce reacție va avea Selim?

”Cukur” (”Legea familiei”) a mai primit încă un premiu pentru ”Cel mai bun serial TV”

acum 28 zile

Serialul turcesc ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel în premieră în România, se poate mândri cu TREI titluri de ”Cel mai bun serial TV”.

În episodul de azi, cruntul adevăr iese la iveală: Cennet află că a venit pe lume în urma unui viol

acum 29 zile

Cennet ajunge în stare gravă la spital, din păcate. Care este motivul? Aflați în episoadele din această seară din serialul turcesc ”Cennet”, difuzat la Happy Channel de la ora 18.00.

Cel mai așteptat moment al serialului ”Cennet”. Astăzi, Cennet va afla cine este adevărata ei mamă... chiar de la aceasta

acum 35 zile

”Eu sunt mama ta, Cennet! Am plecat, pentru că nu eram suficient de puternică. Acum nu mai plec. Sunt aici, Cennet! Sunt aici, draga mea”, au fost cuvintele rostite de Arzu, cea care este adevărata mamă a lui Cennet, cea care a abandonat-o pe copilă la puțin timp după ce a adus-o pe lume.

Ce forță are Özge, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, când dă cu pumnul și cu piciorul!

acum 38 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Ce coafură i se potrivește mai bine portagonistei din serialul ”Cennet”?

acum 38 zile

Pe Almila Ada o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Cum își intră Aras Bulut în rol pentru scenele dure? Iată ce a declarat protagonistul din ”Legea familiei”

acum 43 zile

De-a lungul carierei sale, actorul Aras Bulut a jucat în destule scene dure. L-ați văzut în ”acțiune” atât în serialul ”Intrusul”, îl puteți urmări în astfel de scene și în ”Legea familiei”, difuzat în România în premieră de postul Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

Cine îl recunoaște pe copilul din imagine?

acum 44 zile

Oare cine este băiețelul simpatic din imaginea de mai sus? Îl recunoașteți? A devenit un actor celebru, un bărbat frumos și talentat. Vă dăm un indiciu: îl puteți vedea la Happy Channel! Ei bine, el este... * * * * * * * * * * * *...

1
2
3
4
5
»