Cautare: 249 rezultate dupa tagul "serial turcesc"

Reprezentantul Turciei la ”Best Model Of The World” joacă în serialul ”Cennet”

acum 2 zile

A fost ales Modelul Anului și a ajuns să reprezinte Turcia la cel mai mare concurs din lume: ”Best Model Of The World”. Acum, îl vedeți la Happy Channel, în serialul ”Cennet”.

Iată cum arătau în copilărie actorii din serialul ”Cennet”, Almila Ada și Berk Atan

acum 5 zile

Pe Almila și Berk îi poți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialelel turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

”Băiatul rău” din ”Legea familiei” a fost convins să renunțe la cariera de portar pentru lumea filmului

acum 7 zile

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel,în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

Mănâncă porumb fiert parte-n parte cu pisica ei! Clipul acesta cu protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului” e incredibil

acum 8 zile

Pe pagina sa de Instagram, Ozge pune deseori fotografii și clipuri cu felinele ei, dar și cu alte animale cu care actrița interacționează. Unul dintre clipurile cu pisica sa cea neagră a adunat aproape 600.000 de vizualizări și numeroase comentarii. De ce?

Ea este poeta din serialul ”Legea familiei”! La doar 15 ani a publicat un volum de versuri

acum 8 zile

Este frumoasă foc, este o actriță talentată și o fire romantică. Ea este Dilan Cicek Deniz, actrița care o interpretează pe Sena, soția lui Yamaç (Aras Bulut Iynemli) din serialul numărul 1 al Turciei: ”Legea familiei”, difuzat în exclusivitate de postul Happy...

Ce spune Zehra Yılmaz, alias Melisa, din ”Cennet”, despre iubire: ”M-am eliberat de prejudecăți”

acum 9 zile

În serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, actrița Zehra Yılmaz o interpretează pe Melisa. Personajul ei ar face orice pentru a-l cuceri pe Selim, bărbatul pe care îl iubește, deși el nu-i împărtășește sentimentul.

Özge Özpirinçci s-a tuns ca personajul ei preferat dintr-un film de acțiune, interpretat de Natalie Portman

acum 9 zile

Özge Özpirinçci, protagonista serialului ”Femeie în înfrntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel, a mărturisit că a recurs la un gest extrem, cucerită fiind de un personaj de film.

Ce spune Esra Ronabar despre rolul ei din ”Cennet”, Arzu, mama care își abandonează copilul

acum 20 zile

Actrița Esra Ronabar este cea care o interpretează pe Arzu, în ”Cennet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în premieră și în exclusivitate.

”Băiatul rău” din ”Legea Familiei” a dat lovitura pe internet! Actorul-cântăreț are un videoclip cu peste 11 milioane de vizualizări în doar două luni

acum 21 zile

Serialul ”Legea familiei” se difuzează, în premieră în România, la Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

”Eu nu alerg după iubirea bărbaților”, spune actrița care o interpretează pe Melisa din serialul ”Cennet”

acum 22 zile

Pe Zehra Yılmaz o poți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialelel turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Fratele ei a ajutat-o să devină actriță, spune Özge Özpirinççi, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 22 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Activitățile preferate ale actriței Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”: să gătească și să lenevească alături de...

acum 23 zile

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Serialul ”Cennet” le-a apropiat. Iată ce relație au dezvoltat actrițele care le interpretează pe Melisa și pe Arzu

acum 26 zile

Pe Zehra Yılmaz și Esra Ronabar le poți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în ”Cenet”, unul dintre serialele turcești pe care Happy Channel le difuzează în exclusivitate.

Ce și-ar dori să împrumute Zehra Yılmaz de la personajul ei, Melisa, din ”Cennet”

acum 28 zile

În serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, actrița Zehra Yılmaz o interpretează pe Melisa.

Cine este Erkan Kolçak Köstendil, alias Vartolu, ”băiatul rău” din serialul turcesc ”Legea familiei”?

acum 28 zile

Premiat, în 2018, la ”Best Actors Film Festival”, pentru rolul din serialul ”Legea familiei”, actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin, eternul rival al familiei Koçovars.

Un accident de mașină a ținut-o departe de camerele de filmare pe Esra Ronabar, alias Arzu, din ”Cennet”

acum 29 zile

Pe Esra Ronabar o puteți urmări în rolul lui Arzu, în serialul ”Cennet”, difuzat de Happy Channel în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Schimbare de look pentru Cemil, din ”Iffet”. Iată cum îi stă fără mustață și cu părul tuns „periuță”

acum 30 zile

Pe Ibrahim Çelikkol îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Iffet”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 16.30.

Ozge, cu ochii în lacrimi în timp ce urmărea o scenă cu ea din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 30 zile

Özge Özpirinçci, protagonista serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel, le-a mărturisit fanilor săi că a izbucnit în plâns când s-a văzut la tv.

A renunțat la meseria de chimist pentru actorie. Ea este Esra Ronabar, alias Arzu, mama lui Cennet

acum 30 zile

Pe Esra Ronabar o puteți urmări în rolul lui Arzu, în serialul ”Cennet”, difuzat de Happy Channel în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Iată cât de multe persoane au venit la castingul pentru serialul ”Legea familiei”

acum 32 zile

Serialul ”Legea familiei” se difuzează, în premieră în România, la Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

1
2
3
4
5
»