A luat lecții de actorie în America, dar a ales Turcia, nu Cetatea Filmului. El e Feyyaz Duman aka Arif, din “Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 12.09.2018 la 10:27 Actualizat pe 12.09.2018 la 10:37

Pe Feyyaz Duman îl puteți urmări în rolul lui Arif, la Happy Channel, în cel mai emoționant serial turcesc: ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Feyyaz Duman aka Arif, din “Femeie în înfruntarea destinului”, a ales dansul înaintea actoriei. Astfel, în 2001 s-a înscris la Conservatorul de Stat din Istanbul, Departamentul Dans Folcloric. După terminarea cursurilor, a luat drumul Americii. Nu pentru a se perfecționa în dans, ci pentru lecții de actorie. Feyyaz s-a mutat la New York, unde a studiat actoria la Colegiul Brooklyn. După cinci ani s-a întors în Istanbul.
Talentul său actoricesc a fost recunoscut și răsplătit pe măsură, căci Feyyaz a fost desemnat de patru ori ”cel mai bun actor” în cadrul festivalurilor de film de la Sarajevo, Belgia, Duhok și Antalya.

Pe Feyyaz Duman îl puteți urmări în rolul lui Arif, la Happy Channel, în cel mai emoționant serial turcesc: ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Despre serial:

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuția producției este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman.

Distribuția:

Özge Özpirinçci - în rolul lui Bahar Çesmeli

Caner Cindoruk - Sarp Çesmeli

Bennu Yildirimlar - Hatice Sarikadi

Seray Kaya - Sirin Sarikadi

Ayça Erturan - Yeliz Ünsal

Ece Ozdikici - Jale Demir

Kubra Suzgun - Nisan Çesmeli

Ali Semi Sefil - Doruk Çesmeli

Feyyaz Duman - Arif

Devrim Özder Akin - Musa Demir

Serif Erol - Enver Sarikadi

Resit Berker Enhos - Ziya

Oktay Gürsoy - Sinan

Gökçe Eyüboglu - Ceyda

Melih Çardak - Hikmet

În articolul

A luat lecții de actorie în America, dar a ales Turcia, nu Cetatea Filmului. El e Feyyaz Duman aka Arif, din “Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x