A renunțat la baschetul de performanță pentru actorie. El e frumușelul Cemil, din ”Iffet”

Publicat pe 06.11.2018 la 13:14 Actualizat pe 28.01.2019 la 15:03

Pe Ibrahim Celikkol îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul „Iffet”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 16.30.

Ibrahim Celikkol, actorul care îl interpretează pe Cemil în serialul ”Iffet”, este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia. El a apărut pe copertele revistelor Men's Health, Elle, Vogue. Ce-i drept, actorul are un corp bine lucrat,iar pasiunea sa pentru sport datează din copilările.

De fapt, Ibrahim a fost sportiv de performanță. El a jucat în echipa națională de tineret și avea tot viitorul asigurat ca sportiv. Însă, viața lui s-a schimbat când l-a întâlnit pe Sinav Osman, cunoscut regizor, scenarist și producător din Turcia. Acestea este cel care se face ”vinovat” de faptul că Ibrahim a ales actoria, în detrimentul baschetului.

Pe Ibrahim Celikkol îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Iffet”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 16.30.

Despre serialul turcesc ”Iffet”:

Iffet, interpretată de Deniz Çakir, locuiește împreună cu tatăl și sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. Ea se îndrăgostește de Cemil (Ibrahim Celikkol), șofer angajat la o stație de taximetre din cartier. Naivă, ea visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie. El visează că într-o zi va deveni bogat și va părăsi cartierul în care locuiește, departe de viața grea din cartierul mărginaș.

Lumea ei va fi dată peste cap când, aflat sub influența alcoolului, Cemil o violează pe Iffet. Însă, pentru că este îndrăgostită iremediabil de el, Iffet îl iartă pe Cemil și dă crezare vorbelor lui. Pentru a o convinge să nu îl reclame, Cemil îi promite fetei că, la un moment dat, o va lua de soție. Iar ea rămâne cu acest vis frumos. Vis din care se trezește la aflarea veștii că bărbatul pe care îl iubește și care a pângărit-o urmează să se căsătorească cu… fiica proprietarului companiei la care el lucrează.

În mintea lui Iffet dorința de răzbunare își face loc. Astfel, ea se mărită cu un om de afaceri puternic și foarte bogat. Pentru că este îndrăgostit nebunește de Iffet, soțul ei bogat îi face toate capriciile. Abia după ce o pierde, Cemil realizează că a greșit și se hotărăște să facă tot posibilul pentru a o recâștiga pe Iffet.

Distribuție:

• Deniz Çakir - Iffet

• Ibrahim Celikkol - Cemil

• Zuhal Olcay - Dilek

• Mahir Günsiray - Ali Ihsan

• Selen Uçer - Gulin

• Mehmet Cevik - Ahmet

• Melike Güner - Betul

• Ecem Özkaya - Nil

În articolul

A renunțat la baschetul de performanță pentru actorie. El e frumușelul Cemil, din ”Iffet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x