A studiat Dreptul, dar a renunțat la o carieră de avocat pentru cea de actriță. Ea e Meriç Aral, alias Ece, din ”Elita Sociețății”

Publicat pe 03.01.2020 la 15:32 Actualizat pe 15.01.2020 la 17:18

Pe Meriç Aral o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Elita societății”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

Meriç Aral este cea care o interpretează pe Ece în serialul turcesc ”Elita Societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00.
Născută în Istanbul, Meriç Aral absolvit cursurile Faculății de Drept, după care a luat lecții de actorie, iar prima experiență cu televiziunea a avut-o în anul 2012.

Ece, personajul interpretat de Meriç Aral este cea care se îndrăgostește de Kerem, băiatul care se dă drept patronul unui magazin important și de care, la rându-i, se îndrăgostește Mert adevăratul bogat, patron al magazinului.

Pe Meriç Aral o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Elita societății”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

Despre serialul ”Elita Societății” (aka ”High Society”/”Yuksek Sosyete”):

Kerem (interpetat de Engin Öztürk) provine dintr-o familie de oameni săraci. Părinții lui lucrează la o familie de bogați: tatăl lui este grădinar, iar mama bucătăreasă. Kerem crește alături de nepotul bogătașilor, Mert (interpretat de Mehmet Ozan Dolunay), iar cei doi ajung buni prieteni.

Într-o bună zi, Kerem realizează că, de fapt, el nu este văzut ca un prieten adevărat, ci ca acel băiat bun la toate care îl salvează de fiecare dată pe nepotul bogătașilor. El își dorește să nu mai fie astfel privit, ci să devină propriul șef, să aibă propria afacere, în afara Istanbulului.

La un moment dat, bunica bogată a lui Mert decide ca nepotul ei să preia frâiele unuia dintre magazinele familiei. Însă, Mert îi face o propunere neobișnuită lui Kerem: să facă schimb de identități. Astfel, preț de o lună, Kerem se va da drept Mert și va conduce magazinul ”Olivia” în locul lui. Cei doi cad la înțelegere, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Serialul ”Elita societății” prezintă și povestea lui Cansu (interpretată de Hazar Erguclu), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate. Cansu, deși are tot ce își poate dori cineva, nu este deloc fericită. Ea simte că familia ei nu o iubește, mai ales că mama ei îi tot spune că este un copil care îi aduce doar ghinion. Într-o zi, întâlnește o ghicitoare care îi spune că va găsi adevărata iubire.
Cansu ajunge la magazinul ”Olivia”, unde se angajează ca vânzătoare. Își ascunde adevărata identitate, sperând că, astfel, va găsi adevărata iubire.

Abia acum lucrurile se complică: Kerem crede că frumoasa Cansu este o fată săracă, de care se îndrăgostește. Casnu crede că șeful ei, Kerem, este un bărbat bogat, de care și ea începe să se îndrăgostească. Ece, prietenalui Cansu se îndrăgostește de Kerem, iar adevăratul bogătaș, Mert, se înamorează de Ece.

Distribuție:

În articolul

A studiat Dreptul, dar a renunțat la o carieră de avocat pentru cea de actriță. Ea e Meriç Aral, alias Ece, din ”Elita Sociețății”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x