Cautare: 19 rezultate dupa tagul "elita societatii"

”Suferința e la fel de naturală ca fericirea”, spune actorul Ozan Dolunay, din ”Elita societății”

acum 155 zile

Actorul Ozan Dolunay, cel care îl interpretează pe Mert în serialul ”Elita societății”, nu se ferește să recunoască faptul că are o fire sensibilă. El vorbește deschis despre fericire și suferință, despre felul în care oamenii de feresc să își arate adevăratele sentimente.

Hazar Ergüçlü, din ”Elita societății”, are un logodnic cu 18 ani mai mare decât ea. Iată ce spune el despre diferența de vârstă dintre ei

acum 157 zile

Pe Hazar Ergüçlü o puteți urmări în serialul ”Elita societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00

A debutat în actorie la 24 de ani, după ce a lucrat în spatele camerei de filmat. Ea este Meriç Aral, din ”Elita societății”

acum 173 zile

Meriç Aral o interpretează pe Ece în serialul turcesc ”Elita Societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00.

”Nu este o rușine să îți arăți emoțiile”, spune Ozan Dolunay, din serialul ”Elita societății”

acum 174 zile

Pe Ozan Dolunay îl puteți urmări la Happy Channel în serialul „Elita societății”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

De ce a renunțat Engin Öztürk, din ”Elita societății”, la cariera militară. Motivul este total neașteptat…

acum 175 zile

După începerea serviciului militar, Engin Öztürk a decis să își caute un alt drum și să renunțe să ducă mai departe tradiția familiei.

Engin Öztürk, frumușelul cu ochi albaștri din ”Elita societății”, a fost barman și… cadru militar

acum 179 zile

Pe Engin Öztürk îl poți urmări în ”Elita societății”, serial difuzat de Happy Channel de la ora 22.00, de luni până vineri.

Hazar Ergüçlü, din ”Elita societății”, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 18 ani mai mare decât ea

acum 179 zile

Pe Hazar Ergüçlü o puteți urmări în serialul ”Elita societății”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.00.

Bombele l-au făcut pe Ozan Dolunay, alias Mert din ”Elita societății”, să renunțe la visul său de a fi pilot de avion cu reacție

acum 183 zile

Pe Ozan Dolunay îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Elita Societății”, dfuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

A studiat Dreptul, dar a renunțat la o carieră de avocat pentru cea de actriță. Ea e Meriç Aral, alias Ece, din ”Elita Sociețății”

acum 185 zile

Pe Meriç Aral o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Elita societății”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time. Finalul blockbusterului turcesc "Elita Societății", rezultate spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei

acum 1061 zile

Finalul blockbusterului turcesc “Elita Societății”, marcat de audiente spectaculoase pe nișa posturilor pentru femei.

Happy Channel, lider de audiență în prime time, pe nișa posturilor pentru femei

acum 1061 zile

In intervalul 19.00-23.00, pe targetul femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a inregistrat 0,5 puncte de rating și 1,8% cota de piata.

Happy Channel, lider de audiență în prime time pe nișa posturilor pentru femei

acum 1068 zile

Joi (3 august), Happy Channel a fost lider de audienta, in prime time, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Marți, Happy Channel a fost lider de audiență cu cele trei seriale turcești. “Elif”, “Feriha” și “Elita Societății” au situat Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor

acum 1076 zile

Marti (25 iulie), serialele turcești “Elif”, “Feriha” si “Elita Societății” au fost in topul preferintelor telespectatorilor.

Happy Channel, lider de audiență pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei

acum 1097 zile

Happy Channel, post de televiziune dedicat femeilor, a inregistrat miercuri audiențe foarte bune.

“Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) și “Feriha” au premiera pe Happy Channel

acum 1113 zile

Asteptarea a luat sfarsit. La Happy Channel incep doua noi seriale turcesti de succes: “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”) si “Feriha”.

Cine este Meriç Aral, intrepreta personajului Ece din ”Elita Societății” de la Happy Channel

acum 1116 zile

Premiera - Marți, 20 iunie,de luni până vineri, de la 20.00.

Mehmet Ozan Dolunay, frumușelul din ”Elita Societății”, specializat în Inginerie Mecanică

acum 1117 zile

”Elita societatii”, in exclusivitate in România, de luni până vineri, de la 20.00, la Happy!