Abia dacă o mai recunoști pe Daniela Aedo, alias Dulce Maria din ”Îngerașul”... Împlinește 25 de ani!

Publicat pe 06.01.2020 la 14:28 Actualizat pe 07.01.2020 la 18:17

Pe Daniela Aedo o poți urmări în serialul ”Îngerașul”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

La doar cinci anișori Daniela Aedo a cucerit mapamondul cu rolul micuței Dulce Maria din serialul ”Îngerașul”, pe care Happy Channel îl difuzează de luni până vineri de la ora 15.30.

Născută în Mexic, pe 12 februarie 1995, Daniela Aedo a mai primit roluri în seriale după apariția sa în ”Îngerașul”. Însă, din 2009 ea a decis să renunțe la actorie, dar nu și la lumina reflectoarelor… asta pentru că a ales să urmeze o carieră muzicală. Nu a mai apărut în niciun film şi s-a dedicat studiului chitarei, urmând aceleaşi cursuri precum Sting, Adam Levine, Annie Lenox, Bruce Hornsby sau Melissa Etheridge.

Acum, la aproape cei 25 de ani ai săi, Daniela Aedo nu mai seamănă deloc cu copila care, la 5 ani, debuta în fața camerelor de filmat.

Pe Daniela Aedo o poți urmări în serialul ”Îngerașul”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Despre serialul ”Îngerașul”

Dulce Maria (Daniela Aedo) este o copilă plină de energie și cu o inimă mare. După ce mama ei a murit, tatăl ei, Luciano Larios (Miguel de León) intră în depresie. El nu a mai vrut să știe de nimic și de nimeni, și-a adus fiica la colegiul de maici “Reina de América”, lăsând-o în grija fratelui său, părintele Gabriel (Manuel Saval). După ce s-a asigurat că fiica lui este pe mâini bune, Luciano pleacă în Europa.

De-atunci au trecut doi ani… Dulce Maria are 5 ani și este un copil care cucerește pe oricine cu drăgălășenia ei. Călugărițele de la mănăstire sunt topite după ea. Mai ales sora Cecilia (Lisette Morelos) și sora Fortunata (Adriana Acosta) sunt pur și simplu topite după fetiță, ca de altfel și Maica Superioară, care, la prima vedere, par cele mai severe. Cu o imaginație bogată, Dulce Maria este convinsă că a găsit o modalitate prin care să vorbească cu mama ei.

Mătușa Estefania (Nora Salinas), pe care Dulce Maria a poreclit-o “Mătușa Peruca” depntru că poartă mereu peruci, îi dă vestea că tatăl ei se întoarce din străinătate. Bucuria copilei se risipește când își revede tatăl în compania unei femei pe nume Nicole (Ana Patricia Rojo).
Antipatia dintre cele două se dovedește reciprocă, așa încât fiecare încearcă să scape de cealaltă. Dulce Maria face tot posibilul ca tatăl ei și sora Cecilia să devină soț și soție. De cealaltă parte, Nicole ține morțiș ca Luciano să se însoare imediat cu ea, deși simte că acesta nu o iubește cu adevărat…

În articolul

Abia dacă o mai recunoști pe Daniela Aedo, alias Dulce Maria din ”Îngerașul”... Împlinește 25 de ani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x