Cautare: 1679 rezultate dupa tagul "happy channel"

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a deconspirat pe tatăl ei, costumat în Moș Crăciun

acum 8 zile

În prag de Sărbători, Alexia Țalavutis a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre Crăciun. Ea a răspuns tuturor întrebărilor posibile și imposibile despre Crăciun, la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel.

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

acum 16 zile

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”

acum 16 zile

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”.

Serialul ”ELIF” a revenit la Happy Channel

acum 20 zile

Veste bună pentru fanii serialului ”Elif”. Din 3 decembrie, unul dintre cel mai urmărite seriale turcești din întreaga lume a revenit în grila postului Happy Channel. În fiecare dimineață, telespectatorii Happy pot (re)vedea emoționanta poveste a copilei cu codițe împletite.

Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

acum 26 zile

Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

acum 26 zile

Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Alina Chivulescu a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR”: ”Urăsc telefonul!”

acum 27 zile

Alina Chivulescu, alias Helene, din serialul ”Fructul oprit” a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate zilnic la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 28 zile

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

acum 28 zile

Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

acum 29 zile

Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie”, a spus Andreea Bălan, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 29 zile

”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie, pentru că, cu toții avem tot felul de probleme, mai mari sau mai mici, și, de multe ori, suntem triști, apatici, dar nu știm de ce și dăm vina pe cei din jur”, a spus Andreea Bălan, la ”CulTOUR”.

Actrița Iulia Lumânare a vorbit, la Happy Channel, despre posibilitatea dispariției copilului: ”Eu nu aș putea să supraviețuiesc”

acum 30 zile

Iulia Lumânare a dezvăluit, la Happy Channel, cum a ajuns să joace în filmul ”Prororoca”, regizat de Constantin Popescu și în care joacă rolul unei mame al cărei copil dispare.

Povestea actriței Iulia Lumânare: "Când eram mică, am crezut că o sa ajung avocat sau criminalist"

acum 30 zile

Iulia Lumânare este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Când am fost prima oară la mare”, spune Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit", că este cea mai frumoasă amitire a sa

acum 32 zile

Seria celor 61 de întrebări pentru Bogdan Stanoevici continuă. Interviul cu actorul din serialul ”Fructul oprit” a fost realizat în unul dintre locurile unde actorul se simte ca acasă: la Circul Metropolitan București, al cărui director este. Aflat pe ultima sută de...

Bogdan Stanoevici, la ”CulTOUR”: ”Este visul vieții mele și regretul vieții mele”

acum 32 zile

Bogdan Stanoevici a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Interviul a fost realizat în unul dintre locurile unde actorul se simte ca acasă: la Circul Metropolitan București, al cărui director este. Aflat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru spectacolul ”București, je t’aime”, Bogdan Stanoevici a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

acum 35 zile

Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

Ana Baniciu vine, ASTĂZI, la ”CulTOUR”. Iată care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său

acum 37 zile

Ana răspunde deschis șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Carmen Tănase, la “CulTOUR”: “Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță”

acum 40 zile

Carmen Tănase și Petru Păun au vorbit, la Happy Channel, despre importanța cititului.

Aurelian Temișan nu se ferește să recunoască: a plâns la film

acum 42 zile

Da, și bărbații plâng la filme. Aurelian Temișan este unul dintre ei și nu se ferește să recunoască acest lucru. Invitat la emisiunea ”CulTOUR” , difuzată zilnic de postul de televizziune Happy Channel, artistul a mărturisit că ultimul film la care a...

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv