Cautare: 1451 rezultate dupa tagul "happy channel"

Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

acum 1 ore

Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

acum 19 ore

Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

acum 19 ore

Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

acum 1 zile

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

El a refuzat rolul principal din serialul ”Doctor House”. Iată motivul

acum 2 zile

În 2008, ”Doctor House” a fost cel mai vizionat serial tv din Germania. Tot în 2008, s-a situat pe cel de-al doilea loc în topul audiențelor din Italia. Serialul este difuzat în 66 de țări și îl poți urmări și la postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00.

Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

acum 4 zile

Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

Altair Jarabo, despre personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”: ”Veți învăța o lecție de viață de la Diana”

acum 4 zile

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

acum 4 zile

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei...

Gülçin Tunçok, din ”ELIF”: ”Rolul lui Zeynep mi-a fost sortit”

acum 5 zile

Postul Happy Channel difuzează serialul turcesc ”ELIF”, în exclusivitate în România, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

9 întrebări scurte pentru Isabella Damla Güvenilir, din serialul turcesc ”ELIF”

acum 5 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

Emanuel Pârvu, complimentat de unul dintre cei mai apreciați regizori

acum 6 zile

Recent întors din Bulgaria, unde a participat la o întâlnire cu oameni de marcă din cinematografie, Emanuel Pârvu a povestit la ”CineCOOL” despre acest eveniment.

”Poldark”, serialul cu peste 8 milioane de telespectatori, este și la Happy Channel

acum 6 zile

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, are un palmares impresionant de premii și nominalizări la festivalurile de film.

Emanuel Pârvu, la ”CineCOOL”: ”Filmul are o bucată de adevăr pe care la teatru nu o vei avea niciodată”

acum 7 zile

Emanuel Pârvu, actor, regizor, scenarist, profesor la UNATC este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la ora 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții).

O carte bună de citit și de... urmărit. Vlad Gherman vă propune o lectură interesantă

acum 7 zile

La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman vă propune o carte inedită. O carte pe care o puteți citi, dar și...urmări. Apărută în colecția Leda Edge,”Minunata familie Marvel” spune două povești: una în imagini, și o alta în... cuvinte.

”Poldark”, serialul cu un premiu BAFTA și alte 27 de nominalizări la festivalurile de film

acum 8 zile

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, are un palmares impresionant de premii și nominalizări la festivalurile de film. Producția britanică și-a adjudecat, în 2016, un premiu important la BAFTA Awards, iar în 2017 a fost noiminalizat, tot la BAFTA, pentru cea mai bună coloană sonoră.

”Poldark”, serialul ce te va ține cu sufletul la gură. Din 22 aprilie, la Happy Channel

acum 8 zile

”Poldark” este un serial de excepție, cu 27 nominalizări și alte 7 premii adjudecate la festivalurile de film, pe care îl poți urmări la postul Happy Channel, din 22 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

acum 8 zile

„Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

Ce spune Altair Jarabo, din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, despre colegul ei, Sergio Goyri

acum 9 zile

“Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Isabella Guvenilir ne-a spus ce asemănări sunt între ea și personajul pe care îl interpretează în serialul ”ELIF”

acum 11 zile

”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

acum 11 zile

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV