Aras Bulut din ”Intrusul” a dat ingineria aerospațială pe actorie

Publicat pe 09.11.2017 la 10:18 Actualizat pe 09.11.2017 la 10:28

A lasat ingineria pentru actorie.

Frumușelul Aras Bulut Iynemli, cel care îl interpretează pe Mert Karadağ/Umut Yılmaz în blockbusterul ”Insider” (”Intrusul”), difuzat de postul Happy Channel de luni până joi, de la 20.00, a visat să devină inginer și nicidecum actor. Tocmai din acest motiv a urmat cursurile Universității Tehnice din Istanbul, secția de Inginerie Aerospațială.

Însă, cum face parte dintr-o familie de artiști, Aras și-a dat seama că, de fapt, are actoria în sânge. Nu se putea altfel, având în vedere că fratele lui mai mare este actor, iar sora lui este cântăreață și, totodată, prezentatoare de televiziune. De altfel, fratele lui este cel care i-a deschis apetitul pentru actorie. El l-a dus pe Aras pe platourile de filmare și la castinguri de reclame. Acesta a fost doar primul pas spre cariera lui Aras.

“Intrusul” spune povestea a doi frați care ajung de o parte și de alta a legii. La trei ani, Umut (Aras Bulut Iynemli) a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar fratele lui, Sarp (Çağatay Ulusoy) crește cu vina dispariției Urmut. În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute. Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia. Între timp, Umut (căruia Celal i-a schimbat numele în Mert) ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

Serialul turcesc “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) a înregistrat audiențe spectaculoase în țara de origine, iar în România poate fi urmărit în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Aras Bulut din ”Intrusul” a dat ingineria aerospațială pe actorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x