”Băiatul rău” din ”Legea familiei” a fost convins să renunțe la cariera de portar pentru lumea filmului

Publicat pe 13.02.2019 la 14:35 Actualizat pe 13.02.2019 la 15:40

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel,în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe ”băiatul rău” Vartolu Saadettin, rivalul familiei lui Yamac Koçovars. Artist polivalent, actor, regizor, scenarist, cântăreț, Erkan visa să devină fotbalist. De altfel, în perioada liceului, el a activat ca portar al echipei Bursa Atatürk. După terminarea liceului, el a decis să nu urmeze o carieră sportivă, grație sfaturilor primite de la unul dintre profesorii săi.

Voiam să dau admiterea la Academia de Sport. Dar, nu puteam alerga suficient de tare. D-asta am și fost ales portar în echipa școlii. Apoi, profesorul meu mi-a sugerat să dau la Conservator, secția Actorie”, a mărturisit Erkan Kolçak Köstendil într-un interviu.

Pe Erkan Kolçak Köstendil îl puteți urmări la Happy Channel,în serialul ”Legea familiei”, difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00.

DESPRE SERIALUL TURCESC ”LEGEA FAMILIEI”

Çukur, un cartier periculos din Istanbul, este condus de clanul mafiot Koçovars. Idris Koçovars (interepretat de Ercan Kesal) este capul familiei și face orce, dar absolut orice pentru a-și apăra clanul și pe cei din cartier care i se supun. Idris are patru copii: Cumali, Kahraman, Selim și Yamaç (Aras Bulut Iynemli).

Cumali este cel mai mare fiu al lui Idris, dar el se află în închisoare. Kahraman (Mustafa Ustundag) este cel care se ocupă de afacerile familiei. Selim (Oner Erkan) este o fire mai sensibilă, total nepotrivită pentru un clan mafiot, motiv pentru care el nu este implicat de familie în acțiunile sale. Yamaç (Aras Bulut Iynemli) este cel mai mic dintre băieți clanului Koçovars. Însă, el nu vrea să aibă de-a face cu familia sa. Din acest motiv, el a plecat de acasă. Pe timpul zilei lucrează ca și chimist, iar noaptea cântă în localuri. El și-a găsit jumătatea, pe Sena (Dilan Cicek Deniz), alături de care duce o viață normală. La scurt timp după ce s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună și, la fel de repede, s-au căsătorit, la Paris.

Puterea familiei Koçovars scade în momentul în care în cartier își face apariția Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), eternul rival al clanului Koçovars. Vartolu vine cu o propunere îndăzneață către Idris: îi cere să îi predea controlul cartierului Çukur și, în schimb, săptămânal, familia Kocovars va primi un procent din taxele de protecție și veniturile încasate din vânzarea drogurilor în zonă, dar și din afacerile cu prostituția, jafuri, vânzările de arme. Cum familia Koçovars refuză afacerea, începe războiul pe viață și pe moarte între cele două clanuri. După ce unul dintre fiii săi este ucis, Idris Koçovars face infarct, iar starea lui de sănătate nu îi mai permite să conducă afacerea familiei cu aceeași mână forte.

Familia este pe cale să piardă supremația și controlul cartierului. Ultima speranță a clanului Koçovars este Yamaç, pe care mama lui pleacă să îl anunțe de cele întâmplate și să îl aducă înapoi, acasă. Va accepta Yamaç să renunțe la viața sa și să revină fix la cea de care a încercat din răsputeri să fugă?

Distribuție:

În articolul

”Băiatul rău” din ”Legea familiei” a fost convins să renunțe la cariera de portar pentru lumea filmului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x