Ce poveste furmoasă de iubire are Zuria Vega, protagonista din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”!

Publicat pe 22.02.2018 la 13:30 Actualizat pe 23.02.2018 la 18:19

S-au văzut, s-au plăcut s-au căsătorit.

Zuria Vega, cea care o interpretează pe Abigail în serialul ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, are o frumoasă poveste de iubire. S-au văzut, s-au plăcut s-au căsătorit.

Actriței în vârstă de 29 de ani și soțului ei, Alberto Guera, nu le-a trebuit mult timp să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi au devenit un cuplu în 2013, iar un an mai târziu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Din 2017, cei doi au devenit părinți, fiica lor, Lua, venind pe lume în luna ianuarie.

Pe Zuria o puteți urmări la Happy Channel, în cea mai nouă producție Televisa: Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios"), difuzată de luni până vineri, de la ora 16.00. Serialul sud american îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai iubiți actori mexicani. Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones.

Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei - Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), pe care o consideră mamă. Cu toate acestea, femeia care i-a dat viață i-a fost mereu aproape, chiar dacă a fost nevoită să se mulțumească cu rolul de nașă în fața fiicei sale. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește însă cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

“Nu accept să nu am, ce vreau, când vreau!” , este deviza lui Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, care este obișnuit să obțină tot ce își dorește, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. S-a căsătorit cu Renata în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.

Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto. Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Ce poveste furmoasă de iubire are Zuria Vega, protagonista din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x