Ce suflet mare e ”afurisita” din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”! Iată ce a făcut actrița care o interpreteză pe Șirin

Publicat pe 07.01.2019 la 15:51 Actualizat pe 07.01.2019 la 15:56

Pe Seray Kaya o puteți urmări în rolul lui Șirin, la Happy Channel, în cel mai emoționant serial turcesc: ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Şirin, fata cu părul creț din serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, este interpretată de tânăra actriță Seray Kaya.

Înainte de a porni pe drumul actoriei, Seray a lucrat timp de 7 ani ca make up artist. Însă, odată decisă să urce pe scenă, să apară în fața camerelor de filmat, Seray Sarikadi a luat lecții de actorie. A studiat actoria la Centrul Cultural Sadri Alışık și, timp de doi ani, l-a avut ca îndrumător pe Ismet Üstekin, unul dintre cei mai renumiți actori din Turcia. În 2012, Seray a debutat ca actriță, în filmul "Huzur Sokağı”.

Deși în serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, Seray interpretează un personaj mai puțin plăcut, în realitate, actrița este un om cu suflet mare. Iubitoare de animale, Seray a făcut un gest absolut remarcabil. Ea a slavat de la moarte un cățel lovit de mașină. Și nu doar că l-a salvat, ci l-a și adoptat, astfel că, acum, frumușica actriță are trei patrupezi în curte: Luna, Pablo and Pied, pe care îi numește ”fiii” săi.

Bine ai venit în viețile noastre, Pied. Acesta este un câine vagabond cu cea mai sensibilă privire. Cu câteva luni în urmă, a fost zdrobit de o mașină și lăsat să moară în mijlocul străzii. Acum, câinele ne este încredințat nouă. Familia noastră s-a mărit. Bine că există oameni buni!”, a fost mesajul pe care Seray l-a postat pe pagina sa de instagram.

Pe Seray Kaya o puteți urmări în rolul lui Șirin, la Happy Channel, în cel mai emoționant serial turcesc: ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”:

Câștigător a premiului “Cea mai bună dramă internațională”, de la Tokyo International Drama Festival 2018, serialul ”Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”/”Woman”) continuă. Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate cel de-al doilea sezon al serialului turcesc, în fiecare luni și marți, în intervalul 20.00-22.00.

În primul sezon, ați aflat povestea de viață a lui Bahar (Özge Özpirinçci). O mamă cu doi copii care a trebuit să înfrunte greutățile vieții singură. Crezând că soțul ei a fost ucis, Bahar trece prin multe încercări. Însă, povestea familiei sale se schimbă din al doilea sezon. Asta pentru că iese la suprafață un adevăr: soțul ei, Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), nu a murit! La rândul lui, Sarp și-a refăcut viața, convins fiind că femeia vieții lui și copiii lor au murit. Doar că, într-un final, află unul de celălalt.
Ce se va întâmpla cu Bahar și Sarp, dacă cei doi își vor relua povestea de iubire, vom putea afla în sezonul 2 al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”.

Distribuția:

• Özge Özpirinçci - în rolul lui Bahar Çesmeli
• Caner Cindoruk - Sarp Çesmeli
• Bennu Yildirimlar - Hatice Sarikadi
• Seray Kaya - Șirin Sarikadi
• Ayça Erturan - Yeliz Ünsal
• Ece Ozdikici - Jale Demir
• Kubra Suzgun - Nisan Çesmeli
• Ali Semi Sefil - Doruk Çesmeli
• Feyyaz Duman - Arif
• Devrim Özder Akin - Musa Demir
• Serif Erol - Enver Sarikadi
• Resit Berker Enhos - Ziya
• Oktay Gürsoy - Sinan
• Gökçe Eyüboglu - Ceyda
• Melih Çardak - Hikmet

În articolul

Ce suflet mare e ”afurisita” din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”! Iată ce a făcut actrița care o interpreteză pe Șirin

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x