Ceyda Ateș, alias Hande, fata rea din ”Feriha”, a debutat în actorie la doar CINCI ANI!

Publicat pe 13.05.2019 la 11:53 Actualizat pe 01.07.2019 la 15:57

Pe Ceyda Ateș o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Frumoasa actriță Ceyda Ateș, cea care o interpretează pe Hande Gezgin în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de postul Happy Channel, a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă. La doar cinci ani, frumoasa blondă cu ochii verzi a primit primul ei rol într-un serial, iar până să ajungă să joace în serialul “Feriha”, Ceyda apăruse, deja, în aproape 25 de producții de televiziune.

Pe Ceyda Ateș o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

În articolul

Ceyda Ateș, alias Hande, fata rea din ”Feriha”, a debutat în actorie la doar CINCI ANI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x