Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”, este un talent înnăscut!

Publicat pe 28.02.2019 la 09:40 Actualizat pe 16.07.2019 la 17:01

Din 4 martie, Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate serialul ”Jane, mama virgină”, de luni până joi, de la ora 22.00.

Din 4 martie, veți face cunoștință cu actrița Gina Rodriguez, protagonista celui mai în vogă serial al momentului: ”Jane, mama virgină”, serial multi-premiat difuzat în premieră în România de postul Happy Channel. Serialul a mai fost difuzat în peste 20 de țări și are, în palmares, peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Gina s-a născut în Chicago (SUA) și este cea mai mică din familia ei. Actrița mai are două surori. Gina a urmat cursurile școli catolice, absolvind liceul St. Ignatius College Prep. Talentul ei înnăscut a fpcut ca la doar 16 ani, ea a fost printre primii 16 adolescenți acceptați în trupa de teatrul al Universității Columbia. A studiat actoria la Tisch School of the Arts, din New York, dar și la Atlantic Theater Company.

Debutul în serialele de televiziune l-a făcut în anul 2004, în una dintre cele mai renumite producții: ”Lege și ordine”. Însă, de-a lungul carierei, Gina Rodriguez a jucat în musicaluri, telenovele și piese de teatru. În prezent, Gina deține compania ”I Can & I Will Productions”, axată pe producțiile de filme și de seriale.

Din 2015, Gina face parte din echipa unuia dintre cele mai active organizații de sprijinire a hispanicilor din America: Hispanic Scholarship Fund. Organizația îi ajută pe americanii hispanici să își continue studiile. Actrița face parte din mai multe organizații non-profit.

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate serialul ”Jane, mama virgină”, de luni până joi, de la ora 22.00.

Din distribuție mai fac parte: Andrea Navedo (în rolul Xiomara "Xo" Gloriana Villanueva), Justin Baldoni (în rolul lui Rafael Solano), Yael Grobglas (în rolul Petra Solano), Ivonne Coll (Alba Gloriana Villanueva, bunica lui Jane).

Despre serial:

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”, este un talent înnăscut!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp