Cautare: 5 rezultate dupa tagul "jane mama virgina"

Este apreciată pentru rolurile ei din comedii, dar Gina Rodriguez vrea să joace și într-un thriller

acum 386 zile

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

Gina Rodriguez nu acceptă orice rol, de dragul banilor: ”Refuz să joc în roluri care pun într-o lumină negativă comunitatea…”

acum 420 zile

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

Motivul pentru care Gina Rodriguez, din ”Jane, mama virgină”, s-a lăsat de dans: ”În același timp, eu voiam să dansez, dar și să…”

acum 455 zile

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

Gina Rodriguez, protagonista serialului ”Jane, mama virgină”, este un talent înnăscut!

acum 496 zile

Din 4 martie, Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate serialul ”Jane, mama virgină”, de luni până joi, de la ora 22.00.

”Jane, mama virgină”, serialul de Globul de Aur, se vede la Happy Channel

acum 501 zile

Happy Channel vă prezintă ”Jane, mama virgină”, un serial lăudat de criticii de film, un serial cu 62 de nominalizări la festivalurile de film și cu un premiu ”Globul de Aur” în palmares. Actrița Gina Rodriguez, înterpreta rolului principal, a fost premiată cu Globul de Aur la categoria ”Cea mai bună actriță dintr-un serial”.