Cine este Justin Baldoni, tăticul din serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat exclusiv de Happy Channel

Publicat pe 04.03.2019 la 09:44 Actualizat pe 16.04.2019 la 15:00

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Foto: hepta

Justin Baldoni, actorul care îl interpretează pe Rafael Solano în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, a ales drumul actoriei ca urmare a unui sfat primit din partea proprietarului care i-a închiriat un apartament. Baldoni s-a născut în California, iar debutul său în lumea artistică a avut loc în 2008, când a regizat primul său video. De altfel, el este nu doar actor, ci și regizor și producător.

Unul dintre documentarele realizate de el, ”My Last Days”, realizat în 2012,a fost declarat unul dintre cele mai urmărite documentare din America. După succesul primului sezon, Baldoni a realizat un al doilea sezon, ce a fost lansat la finele lui 2018. Împreună cu Ahmed Musiol, Justin Baldoni a creat compania Wayfarer Entertainment, ce produce seriale tv, emisiuni și conținut digital.

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Despre serial:

”Jane, mama virgină” este difuzat în peste 20 de țări și are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

Cine este Justin Baldoni, tăticul din serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat exclusiv de Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp