Cine este Özge Özpirinççi, protagonista serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”?

Publicat pe 22.08.2018 la 12:06 Actualizat pe 22.08.2018 la 12:57

Din 27 august, o poți urmări pe Ozge în super serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”, căci povestea care te-a fascinat toată vara aceasta la Antena 1, continuă la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00, câte două episoade pe zi.

Actrița de origine turcă s-a născut la data de 1 aprilie 1986 în Istanbul, Turcia. A absolvit Universitatea Sabanci, Managementul Internațional de Afaceri în 2008 și a studiat la Institutul Lee Strasberg din New York.

Özge Özpirinçci și-a început cariera cu serialele TV “Cesaretin Var mi Așka” și“Kavak Yelleri”, iar în 2010 și 2011 a fost distribuită și în filme de lung metraj. Anul 2011 i-a adus o nominalizare la categoria “Cea mai bună actriță în rol secundar”, în cadrul festivalului de film Greenpine din Turcia. 2016 a fost un an cu noroc pentru protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, și asta pentru că a primit premiul pentru cea mai bună actriță de comedie la Gala TV Awards Golden Butterfly . Aparițiile tv i-au adus și numeroase contracte de publicitate, ea fiind aleasă de firme de renume pentru a apărea în spoturi.

Özge Özpirinççi, protagonista serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, mărturisește că femeile din viața ei și-au lăsat puternic amprenta asupra sa, reușind s-o inspire prin puterea și determinarea lor. Ea recunoaște că persoanele feminine pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului au reușit s-o ajute să descopere de ce este capabilă o femeie și până unde poate lupta.

Din 27 august, o poți urmări pe Ozge în super serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”, căci povestea care te-a fascinat toată vara aceasta la Antena 1, continuă la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00, câte două episoade pe zi.

Despre serial:

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize.

Distribuția:

Özge Özpirinçci - în rolul lui Bahar Çesmeli

Caner Cindoruk - Sarp Çesmeli

Bennu Yildirimlar - Hatice Sarikadi

Seray Kaya - Sirin Sarikadi

Ayça Erturan - Yeliz Ünsal

Ece Ozdikici - Jale Demir

Kubra Suzgun - Nisan Çesmeli

Ali Semi Sefil - Doruk Çesmeli

Feyyaz Duman - Arif

Devrim Özder Akin - Musa Demir

Serif Erol - Enver Sarikadi

Resit Berker Enhos - Ziya

Oktay Gürsoy - Sinan

Gökçe Eyüboglu - Ceyda

Melih Çardak - Hikmet

În articolul

Cine este Özge Özpirinççi, protagonista serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x