Coloana sonoră a serialului ”Sezonul Cireșelor” este interpretată chiar de actrița principală, Özge Gürel

Publicat pe 06.04.2018 la 11:14 Actualizat pe 18.06.2018 la 15:34

Actrița principală din serialul turcesc ”Sezonul Cireșelor”, Özge Gürel, face parte din tânăra generație de actori din Turcia și, totodată, este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste. Ea nu este doar actriță, ci și model și cântăreață.

Özge Gurel este actrița care interpretează personajul principal feminin din ”Sezonul cireșelor”, unul dintre serialele turcești pe care postul Happy Channel îl difuzează de luni până vineri, de la ora 10.30. Ozge a mărturisit că a ajuns să joace în acest serial după ce, inițial, a fost resprinsă la un casting pentru un alt film.

Ozge nu este doar actriță, ci și cântăreață. De alfel, chiar ea interpretează piesele de pe coloana sonoră a serialului turcesc ”Sezonul Cireșelor”. Toate piesele pe care le auziți în acest serial au fost adunate pe două albume, lansate în Turcia în 2014 și în 2015. Primul, intitulat ”Cherry Season (Soundtrack)”, a fost lansat la 2 decembrie 2014. Cei care interpretează piesele sunt Aydilge, Aras Aydin and Özge Gürel. Cel de-al doilea album, ”Kiraz Mevimi (Original Soundtrack 2)”, a fost lansat pe iTunes on în vara lui 2015, chiar înainte de premiera celui de-al doilea sezon ”Sezonul Cireșelor”.

Iată una dintre piesele interpretate de Ozge, piesă ce are peste trei milioane de vizualizări pe canalul YouTube:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.
Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei. Însă el nu avea ochi pentru ea, intrucât avea deja o iubită. Cel mai bun prieten al lui Mete, Ayaz (Serkan Çayoglu), este chiar fiul unui fashion designer de top, care ar putea să ajute pe tânăra Oyku să îşi realizeze visurile.

Între ei se înfiripă o poveste şi devin iubiţi! Însă viaţa îi arată lui Mete că femeia pe care şi-o doreşte cu adevărat este chiar sub ochii lui, lucru pe care nu l-a constatat din prima secundă!

În articolul

Coloana sonoră a serialului ”Sezonul Cireșelor” este interpretată chiar de actrița principală, Özge Gürel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x