Cautare: 39 rezultate dupa tagul "sezonul cireselor"

6 întrebări pentru Özge Gürel, protagonista serialului ”Sezonul cireșelor”. Iată ce a răspuns actrița

acum 117 zile

Frumoasa actriţă Özge Gürel a acordat un interviu presei din Spania, ţară în care "Sezonul Cireşelor" a avut audiențe colosale.

Cum îi place lui Dağhan Külegeç, din ”Sezonul cireșelor”, să își petreacă timpul liber

acum 180 zile

Pe Dağhan Külegeç îl poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Se căsătoresc Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul cireșelor”?

acum 260 zile

Pe Serkan Çayoğlu și Özge Gürel îi poți urmări la postul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Nu seamănă deloc, dar sunt gemeni. Iată cum arată fratele protagonistului din ”Sezonul Cireșelor”

acum 274 zile

Pe Serkan Cayoglu îl poți urmări la postul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

I-a plăcut să fie fata rea din serialul ”Sezonul cireșelor”

acum 274 zile

Pe Nilperi Şahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Fiica unui diplomat turc apreciat joacă în serialul ”Sezonul Cireșelor”

acum 277 zile

Pe Nilperi Sahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Are actoria în ADN! El este Daghan Kulegec, alias Mete UYAR, din ”Sezonul Cireșelor”

acum 278 zile

Pe Dağhan Külegeç îl poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Din programator pe calculator a ajuns actor. El este Daghan Kulegec, alias Mete Uyar, din ”Sezonul Cireșelor”

acum 280 zile

Pe Dağhan Külegeç îl poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Rolul din ”Sezonul Cireșelor” i-a adus trei super-premii!

acum 285 zile

Pe Serkan Çayoğlu îl poți urmări la posrtul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 10.30.

Peste 15 milioane de vizualizări pentru clipul lui Serkan Çayoğlu, din ”Sezonul Cireșelor”

acum 286 zile

Serkan Çayoğlu, protagonistul din serialul ”Sezonul Cireșelor” a dat lovitura și în muzică! Lansat la începutul anului 2014, videoclipul piesei interpretate de Serkan s-a bucurat de un succes uriaș!

S-au îndrăgostit la filmările pentru serialul ”Sezonul Cireșelor”

acum 286 zile

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, sunt la Happy Channel într-unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, care a cucerit milioane de telespectatori: “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 10.30.

Iată cum se traduce numele protagonistei din ”Sezonul Cireșelor”, Özge Gürel

acum 287 zile

”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 10.30. Unul dintre cele mai frumoase seriale turcești, ”sezonul cireșelor” spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.

Coloana sonoră a serialului ”Sezonul Cireșelor” este interpretată chiar de actrița principală, Özge Gürel

acum 291 zile

Actrița principală din serialul turcesc ”Sezonul Cireșelor”, Özge Gürel, face parte din tânăra generație de actori din Turcia și, totodată, este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste. Ea nu este doar actriță, ci și model și cântăreață.

A fost declarată cea mai bună actriță a anului, pe când filma la ”Sezonul Cireșelor”

acum 292 zile

Una dintre actrițele din serialul turcesc ”Sezonul cireșelor”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 10.30, se poate mândri cu faptul că a fost răsfățata criticilor de film.

Au respins-o la proba pentru un alt film ca să îi dea rolul principal din ”Sezonul Cireșelor”

acum 292 zile

Özge Gurel, actrița care interpretează personajul principal feminin din serialul turcesc ”Sezonul cireșelor”, a declarat presei din Turcia că a ajuns întâmplător să joace în acest serial de succes.

Roşcata Nilperi Şahinkaya din ”Sezonul Cireșelor” a copilărit în 7 țări

acum 293 zile

”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.30. Unul dintre cele mai frumoase seriale turcești, ”sezonul cireșelor” spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.

”Sezonul Cireșelor” revine la Happy Channel

acum 294 zile

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, vin la Happy Channel într-unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, care a cucerit milioane de telespectatori: “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), o poveste despre dragoste, prietenie, întâlniri și întâmplări ce stau sub mâna destinului.

Nu, nu vedeți dublu! Acesta este fratele geamăn al lui Serkan Çayoğlu, protagonistul din ”Sezonul Cireșelor”

acum 641 zile

Serkan Çayoglu, interpretul rolului principal masculin din serialul ”Sezonul Cireselor”, este unul dintre cei mai frumosi barbati din Turcia. El are si un frate geaman!

”AI UN COPIL???” Özge Gürel i-a surprins pe fani cu o fotografie în care se ”drăgălește” cu un copilaș

acum 641 zile

Özge Gürel si-a surprins fanii cu o imagine in care apare alaturi de un copil.

O simplă poză cu Özge Gürel, din ”Sezonul Cireșelor”, a declanșat nebunia. ”Te iubesc mai mult decât propria-mi viață!”

acum 641 zile

Actrita principala din serialul ”Sezonul Cireselor” a fost asaltata cu declaratii de dragoste.

1
2

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv