Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

Publicat pe 25.03.2019 la 16:33 Actualizat pe 10.04.2019 la 12:42

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Maite Perroni, protagonista serialului ”Triumful dragostei”, difuzat de Happy Channel, este apreciată nu doar pentru talentul său actoricesc, și nici numai pentru vocea ei minunată (doar a făcut paerte din celebra tupă RBD!). Ci, publicul o admiră și pentru aspectul său fizic. La fiecare apariție publică, Maite arată impecabil. Ținuta de nota 10. Un machiaj de nota 10.

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă Maite este la fel de frumoasă și fără machiaj, căci, se știe, un machiaj făcut cum trebuie, poate ascunde absolut orice imperfecțiune. Ei bine, pe contul său de Instagram, Maite Perroni și-a postat nu una, ci mai multe fotografii în care apate nemachiată. Cât de bine arată natural rămâne să apreciați voi.

Pe Maite Perroni o poți urmări în telenovela ”Triumful dragostei” (”Triunfo del amor”), difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.30.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) pe

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) pe

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) pe

Despre telenovela ”Triumful dragostei”:

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Victoria Gutierrez (Victoria Ruffo) este servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și fiul stăpânei, Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), se simt astrași unul de celălalt și încep o relație secretă în urma căreia se va naște un copil. Stăpâna casei decide să o alunge pe Victoria din casa ei în momentul în care află că aceasta a rămas însărcinată. Victoria naște o fetiță, căreia îi pune numele Maria (Maite Perroni). Liniștea Victoriei dispare în momentul în care fosta ei stăpână, Bernarda, decide să le omoare. Din fericire, aceasta nu-și duce planul până la capăt. Dar, cele două, mamă și fiică, au fost despărțite după ce Bernarda a provocat un accident în urma căruia Victoria a ajuns la spital, iar fetița ei la orfelinat.

După mulți ani de trudă, Victoria a reușit să se transforme într-o femeie de afaceri, devenind unul dintre cei mai renumiți designeri din Mexic. Acum, Victoria este căsătorită cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), care are doi copii fintr-o căsătorie anterioară: Maxmiliano Max Sandoval (William Levy) și Fernanda "Fer" Sandoval (Livia Brito). În tot timpul acesta, Victoria a încercat să își găsească fiica.

La casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top. În timp, Maria și Max, fiul vitreg al Victoriei, se îndrăgostesc. Maria rămâne însărcinată și, în loc să sărbătorească vestea alături de Max, tatăl copilului, ea primește o veste groaznică: tatăl viitorului ei copil se logodise cu o altă fată. Astfel, ea decide să nu-i spună de sarcină. Însă, Victoria află de relația celor doi și de copil. Femeia face aceelași lucru pe care l-a făcut și fosta ei stăpână: o gonește pe tânăra însărcinată. Însă, ceea ce nu știe Victoria este că tânăra era chiar propria ei fiică.

În articolul

Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda