El este personajul pe care fanii telenovelei ”Triumful dragostei” l-au readus în serial. Scenariul a fost modificat special pentru el

Publicat pe 27.03.2019 la 13:28 Actualizat pe 10.04.2019 la 12:42

Telenovela ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Fanii din Mexic ai telenovelei ”Triumful dragostei”, difuzat și în România, de Happy Channel, se pot mândri cu faptul că au contribuit la scenariul serialului lor preferat.

Producătorul telenovelei ”Triumful dragostei” a declarat presei că a decis să nu îl elimine din poveste pe Juanjo (Cuauhtemoc Blanco), fiul personajului Milagros. Juanjo trece printr-o întâmplare ce îi pune viața în pericol. Dar, pentru că fanii, într-un număr copleșitor, au spus că nu vor ca el să dispară din serial, scenariul a fost modificat astfel încât Juanjo să rămână în ”Triumful dragostei”.

Publicul l-a îndrăgit tare mult pe Blanco (n.r. actorul care îl interpretează pe Juanjo). Pot să spun că, de fapt, publicul este cel care a decis ca Balnco să revină în distribuție, după ce personajul lui se presupune că ar fi murit”, a declarat producătorul Salvador Mejía.

Telenovela ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Despre telenovela ”Triumful dragostei”:

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă.

Victoria Gutierrez (Victoria Ruffo) este servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și fiul stăpânei, Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), se simt astrași unul de celălalt și încep o relație secretă în urma căreia se va naște un copil. Stăpâna casei decide să o alunge pe Victoria din casa ei în momentul în care află că aceasta a rămas însărcinată. Victoria naște o fetiță, căreia îi pune numele Maria (Maite Perroni). Liniștea Victoriei dispare în momentul în care fosta ei stăpână, Bernarda, decide să le omoare. Din fericire, aceasta nu-și duce planul până la capăt. Dar, cele două, mamă și fiică, au fost despărțite după ce Bernarda a provocat un accident în urma căruia Victoria a ajuns la spital, iar fetița ei la orfelinat.

După mulți ani de trudă, Victoria a reușit să se transforme într-o femeie de afaceri, devenind unul dintre cei mai renumiți designeri din Mexic. Acum, Victoria este căsătorită cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), care are doi copii fintr-o căsătorie anterioară: Maxmiliano Max Sandoval (William Levy) și Fernanda "Fer" Sandoval (Livia Brito). În tot timpul acesta, Victoria a încercat să își găsească fiica.

La casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top. În timp, Maria și Max, fiul vitreg al Victoriei, se îndrăgostesc. Maria rămâne însărcinată și, în loc să sărbătorească vestea alături de Max, tatăl copilului, ea primește o veste groaznică: tatăl viitorului ei copil se logodise cu o altă fată. Astfel, ea decide să nu-i spună de sarcină. Însă, Victoria află de relația celor doi și de copil. Femeia face aceelași lucru pe care l-a făcut și fosta ei stăpână: o gonește pe tânăra însărcinată. Însă, ceea ce nu știe Victoria este că tânăra era chiar propria ei fiică.

În articolul

El este personajul pe care fanii telenovelei ”Triumful dragostei” l-au readus în serial. Scenariul a fost modificat special pentru el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda