''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

Publicat pe 16.04.2020 la 13:11 Actualizat pe 16.04.2020 la 13:17

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Eroii din Stația 19

techdworlds.blogspot.com

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Prima întrebare îi lansează provocarea de a motiva alegerea subiectului. De ce tocmai pompieri, dintr-un amalgam de tematici? Producătorii au mers pe mâna ei, fără niciun dubiu.

‘’Am avut la dispoziție o listă lungă de variante. M-am dus să vorbesc cu Shonda (Rhimes) și Betsy (Beers) cu lista în mână, dar la primul impact am ales pompierii și nu am mai verificat și restul opțiunilor’’.

Concurența era acerbă în momentul lansării. Un alt serial despre viața pompierilor era în derulare, dar asta nu a reprezentat un motiv de îngrijorare.

‘’Există un milion de producții despre medici; pot exista un milion de producții despre pompieri. Dacă ele sunt convingătoare, de ce să nu avem mai multe? Nu a fost niciodată o preocupare. Știam doar că o lume care se învârte în jurul pompierului va avea succes în corelație cu lumea deja consacrată a ‘’Anatomiei lui Grey’’.

Background-ul favorabil a fost principalul atu.

Dar să fie oare scenariul bazat doar pe ficțiune? Ei bine, nu! Așii meseriei ‘’au dat din casă’’ misiuni uluitoare, care le-au marcat cariera.

‘’Întâmplările au fost inspirate și din experiențe reale?

Ne inspirăm de unde putem! O sursă importantă sunt pompierii noștri care lucrează în calitate de consultanți. Le cerem povești anecdotice, cazuri în care vieți au fost salvate, cazuri care i-au pus cel mai mult în dificultate, atât scenarii fericite, cât și nefericite. De asemenea, ne ghidăm și după propriile noastre vieți, cum ar fi acel moment în care ai sunat la 911, blocat în duș, ei au intrat în casa ta și te-au găsit complet dezbrăcat. Cu toții am trăit pe pielea noastră experiențe ciudate, așa că încercăm să luăm câte ceva din fiecare versiune și să vedem cum putem crea cea mai bună poveste în forma finală’’.

‘’Acțiunea te absoarbe, dar plăcerea de a urmări se datorează și inimii și umorului acestor personaje”, spune Stacy McKee.

Acțiunea are loc în Seattle, Statele Unite ale Americii. Dar care este legătura atât de puternică a acestui oraș cu meseria de pompier?

„Am vrut să fac un show despre o stație de pompieri, deoarece Seattle are unul dintre cele mai mari procente în dreptul numărului de femei prezente în secția lor de pompieri din țară.”

Serialul prezintă iubiri secrete, o mulțime de secvențe despre lupta cu focul, care duce la vătămări serioase ale membrilor echipei și acte incredibile de curaj.

Serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’ va fi difuzat în premieră, în curând la Happy Channel.

În articolul

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x