Este apreciată pentru rolurile ei din comedii, dar Gina Rodriguez vrea să joace și într-un thriller

Publicat pe 17.06.2019 la 16:03 Actualizat pe 17.06.2019 la 16:05

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

O vedeți de luni până joi, de la ora 22.00, la Happy Channel, în serialul ”Jane, mama virgină”. Gina Rodriguez, protagonista acestui serial de comedie a mărturisit, într-un interviu, că își dorește enorm ca, pe viitr, să i se ofere un rol și într-un thriller.

Țintesc sus de tot! Am vise mari! De exemplu, vreau să joc într-un thriller. Sau să fac eu chestii inteligente precum cele în stilul David Lynch”, a declarat actrița.

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

Despre serial:

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate ”Jane, mama virgină”, serial difuzat în peste 20 de țări și care are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

Este apreciată pentru rolurile ei din comedii, dar Gina Rodriguez vrea să joace și într-un thriller

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp