Fanii din România ai serialului ”FERIHA” au trimis o petiție producătorilor serialului. Iată care sunt cerințele lor

Publicat pe 06.05.2019 la 10:52 Actualizat pe 01.07.2019 la 15:57

Atât de tare au îndrăgit românii personajele din ”Feriha”, încât s-au gândit să facă o petiție, pe care să o trimită producătorilor din Turcia.

Serialul ”Feriha”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a ajuns la inimile multor români. Aceștia au fost captivați de povestea serialului turcesc, dar și de cuplul Emir (Cagatay Ulusoy) - Feriha (Hazal Kaya). Atât de tare au îndrăgit personajele, încât s-au gândit să facă o petiție, pe care să o trimită producătorilor din Turcia.

Ce au cerut fanii serialului ”Feriha”? Ca povestea celor doi să continue: ”Povestea de dragoste dintre Emir și Feriha ne-a încălzit inima. Sfârșitul acestei povești însă ne-a tulburat mult prea mult și, de aceea, dorim ca realizatorii să facă o continuare a acestui serial, schimbându-i sfârșitul”.

Pe Hazal Kaya și Cagatay Ulusoy îi puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

În articolul

Fanii din România ai serialului ”FERIHA” au trimis o petiție producătorilor serialului. Iată care sunt cerințele lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp