Fanii din România ai serialului ”FERIHA” au trimis o petiție producătorilor serialului. Iată care sunt cerințele lor

Publicat pe 06.05.2019 la 10:52 Actualizat pe 01.07.2019 la 15:57

Atât de tare au îndrăgit românii personajele din ”Feriha”, încât s-au gândit să facă o petiție, pe care să o trimită producătorilor din Turcia.

Serialul ”Feriha”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a ajuns la inimile multor români. Aceștia au fost captivați de povestea serialului turcesc, dar și de cuplul Emir (Cagatay Ulusoy) - Feriha (Hazal Kaya). Atât de tare au îndrăgit personajele, încât s-au gândit să facă o petiție, pe care să o trimită producătorilor din Turcia.

Ce au cerut fanii serialului ”Feriha”? Ca povestea celor doi să continue: ”Povestea de dragoste dintre Emir și Feriha ne-a încălzit inima. Sfârșitul acestei povești însă ne-a tulburat mult prea mult și, de aceea, dorim ca realizatorii să facă o continuare a acestui serial, schimbându-i sfârșitul”.

Pe Hazal Kaya și Cagatay Ulusoy îi puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

În articolul

Fanii din România ai serialului ”FERIHA” au trimis o petiție producătorilor serialului. Iată care sunt cerințele lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x