Fata rea din ”Îngerașul” este, în realitate, un om cu suflet mare

Publicat pe 31.01.2020 la 15:48 Actualizat pe 31.01.2020 la 15:52

Ana Patricia Rojo Stein joacă în serialul ”Îngerașul”, pe care îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Ana Patricia Rojo Stein, cea care interpretează personajul negativ, Nicole, din serialul „Îngerașul”, este un om cu suflet mare. În telenovela difuzată de Happy Channel, actrița dă viață iubitei lui Luciano, tatăl simpaticei Dulce Maria. În serial, ea face tot posibilul să scape de fiica iubitului ei. În realitate, Ana Patricia Rojo Stein face tot posibilul să ajute. Actrița a acceptat să fie imaginea unei game de cosmetice destinate adolescenților. Beneficiarele vânzărilor sunt femeile însărcinate bolnave de SIDA.

Ana Patricia Rojo Stein joacă în serialul ”Îngerașul”, pe care îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Despre serialul ”Îngerașul”

Dulce Maria (Daniela Aedo) este o copilă plină de energie și cu o inimă mare. După ce mama ei a murit, tatăl ei, Luciano Larios (Miguel de León) intră în depresie. El nu a mai vrut să știe de nimic și de nimeni, și-a adus fiica la colegiul de maici “Reina de América”, lăsând-o în grija fratelui său, părintele Gabriel (Manuel Saval). După ce s-a asigurat că fiica lui este pe mâini bune, Luciano pleacă în Europa.

De-atunci au trecut doi ani… Dulce Maria are 5 ani și este un copil care cucerește pe oricine cu drăgălășenia ei. Călugărițele de la mănăstire sunt topite după ea. Mai ales sora Cecilia (Lisette Morelos) și sora Fortunata (Adriana Acosta) sunt pur și simplu topite după fetiță, ca de altfel și Maica Superioară, care, la prima vedere, par cele mai severe. Cu o imaginație bogată, Dulce Maria este convinsă că a găsit o modalitate prin care să vorbească cu mama ei.

Mătușa Estefania (Nora Salinas), pe care Dulce Maria a poreclit-o “Mătușa Peruca” depntru că poartă mereu peruci, îi dă vestea că tatăl ei se întoarce din străinătate. Bucuria copilei se risipește când își revede tatăl în compania unei femei pe nume Nicole (Ana Patricia Rojo).
Antipatia dintre cele două se dovedește reciprocă, așa încât fiecare încearcă să scape de cealaltă. Dulce Maria face tot posibilul ca tatăl ei și sora Cecilia să devină soț și soție. De cealaltă parte, Nicole ține morțiș ca Luciano să se însoare imediat cu ea, deși simte că acesta nu o iubește cu adevărat…

În articolul

Fata rea din ”Îngerașul” este, în realitate, un om cu suflet mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x