Filmul de weekend: Cum arăta Keanu Reeves în tinerețe

Publicat pe 26.03.2021 la 19:10 Actualizat pe 26.03.2021 la 19:20

Keanu Reeves este unul dintre cele mai mari nume ale Hollywoodului. Reeves este un actor și muzician ce mare succes, cu o carieră care a doborât numeroase recorduri de-a lungul timpului, actorul continuă să surprinde. Cum arăta artistul în tinerețe și care este secretul prin care nu-și arată niciodată vârsta adevărată.

Keanu Reeves la premiera filmului "Knock Knock", 2015

Getty Images

Pe Keanu Reeves îl puteți urmări în filmul de weekend de pe Happy Channel, „Cu degetu-n gură”, sâmbătă, de la ora 20:00!

Keanu Charles Reeves s-a născut la 2 septembrie 1964, la Beirut, Liban, cu puțin timp înainte ca bombele să înceapă să cadă în țara lui natală. Părinții săi, Samuel Nowlin Reeves, un geolog, și Patricia, o animatoare, au divorțat devreme, iar el și mama sa s-au mutat la New York înainte de a se stabili la Toronto. El și tatăl său nu au nicio relație. "Simt că am primit sângele tatălui meu și nu sunt atât de fericit în legătură cu asta", a spus el pentru revista Rolling Stone în 2000, potrivit Hello Magazine.

Keanu Reeves nu a fost niciodată un student dornic să studieze, a abordat mereu o atitudine rebelă și nonconformistă. După ce a abandonat mediul academic și a primit un rol în filmul clasic al lui Rob Lowe, Youngblood, actorul s-a îndreptat spre LA în căutarea lucrurilor de care avea cu adevărată nevoie.

În 1988 a șocat prin apariția sa din producția Dangerous Liaisons, anul următor urmând să joace într-o altă producție de mare succes intitulată Aventura excelentă a lui Bill & Ted. Filmul a fost un succes, la fel ca și continuarea sa inevitabilă, iar Keanu a început să alterneze între filmele de mare buget de la Hollywood, cum ar fi Dracula lui Bram Stoker și tarifele neobișnuite, cum ar fi Micul Buddha al lui Bernardo Bertolucci.

Actorul a cunoscut adevărata faimă prin intermediul uneia dintre cele mai celebre producții de la Hollywood, Matrix. Filmul a încasat 171 de milioane de dolari doar în SUA și l-a propulsat pe actor pe culmire succesului. Matrix a reprezentat rampa de lansare pentru carierea lui Keanu, urmând să primească zeci de noi contracte de colaborare. A cucerit publicul din întreaga lume prin nonșalanța de care a dat dovadă și prin talentul incontestabil de a juca orice fel de personaj.

Cum arăta Keanu Reeves în tinerețe

Multe vedete de la Hollywood sunt cunoscute pentru secretul lor de a sfida trecerea timpului, motiv pentru care multe dintre acestea arată de parcă ar fi în floarea tinereții, când în realitate sunt trecuți de 40 sau chiar 50 de ani, iar Keanu Reeves nu face diferența.

Keanu Reeves a cucerit de-a lungul timpul inimile milioanelor de femei din întreaga lume, motiv pentru care și-a câștigat titlul de frângător de inimi, și pe bună dreptate. Keanu pare să nu îmbătrânească, semn că timpul a fost cu adevărat blând cu acesta. De-a lungul timpului actorul a abordat diferinte stiluri, clasându-l drept un personaj versatil.

Ceea ce mulți nu știu despre marele actor este că acesta este departe de vârsta de 30 de ani, așa cum ar crede mulți fani ai acestuia. În prezent Reeves are 56 de ani, urmând să împlinească în cursul anului acesta, pe 2 septembrie mai exact 57 de ani. Vârstă pe care actorul o ascunde cu succes de ochiul camerei de filmat.

Nu rata filmul de weekend de pe Happy Channel, „Cu degetu-n gură”, sâmbătă, de la 20:00!

Citește și: Leonardo DiCaprio și Kate Winslet sunt de nedespărțit de 23 de ani Imagini rare cu soțul Juliei Roberts, protagonista filmului de weekend “Mamă, ce zi!”

În articolul

Filmul de weekend: Cum arăta Keanu Reeves în tinerețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x