Cautare: 845 rezultate dupa tagul "hollywood"

Teodora Burz a vândut legume în piață, iar acum face haine pentru celebrităţile de la Hollywood

acum 2 zile

Teodora Burz a început să facă haine pentru păpuşi în portbagajul maşinii, iar acum îmbracă celebrităţile de la Hollywood. Aflați povestea de succes a româncei care le-a convins pe Katy Perry, J Lo sau Mariah Carey să îmbrace haine "made în România".

Un nou cuplu le face concurenţă lui Beyonce şi Jay-Z!

acum 10 zile

Beyonce şi Jay-Z formează cel mai bogat cuplu din lume, dar au concurenţă serioasă! O altă pereche e pregătită să îi ajungă din urmă. Este vorba despre Jennifer Lopez şi logodnicul ei

Gabriel Anton, pustiu român care vrea să cucerească Hollywood-ul: "În 2014 am luat prima dată contact cu scenă"

acum 29 zile

Este blond, are doar 15 ani şi a reuşit să cucerească mentorul mai multor staruri. Gabriel Anton, zis şi Leonardo Dicaprio de România a primit șansa de a demonstra ce poate, la Hollywood.

Gabriel Anton, zis şi Leonardo Dicaprio de România, a primit șansa de a demonstra ce poate, la Hollywood

acum 29 zile

Este blond, are doar 15 ani şi a reuşit să cucerească mentorul mai multor staruri. Gabriel Anton, zis şi Leonardo Dicaprio de România a primit șansa de a demonstra ce poate, la Hollywood.

Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou cuplu de la Hollywood

acum 53 zile

Brad Pitt și Charlize Theron sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood. În 2017, presa de peste ocean a mai speculat o relație între cei doi, dar nu au existat confirmări clare.

Ivana Chubbuck, despre cele mai ascunse secrete din spatele unei cariere de succes la Hollywood

acum 95 zile

Interviu în exclusivitate cu profesoara starurilor de la Hollywood. A lucrat cu nume sonore precum: Brad Pitt, Charlize Theron, James Franco, Sylvester Stallone sau Jim Carrey de pe vremea când nu îi ştia nimeni.

Românul care trăieşte în casa lui Will Smith, avere impresionantă de 30 de milioane de dolari

acum 103 zile

Românul care trăieşte în casa lui Will Smith, avere impresionantă de 30 de milioane de dolari. Povestea incredibilă a tânărului român care a dat pe spate Hollywoodul, în direct din casa de 2 milioane de dolari!

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, studiază la Londra, dar are planuri americane: "Dacă reușesc la Hollywood, aș vrea să aduc producții de acolo în România"

acum 127 zile

La 21 ani, Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, are planuri foarte mari. Tânărul vrea să joace în filme produse la Hollywood, apoi vrea să aducă câteva dintre aceste producții americane și în România.

Imagini exclusive din New York cu Florian Munteanu, românul care face furori la Hollywood

acum 129 zile

Imagini în exclusivitate de la New York cu românul care face furori la Hollywood, Florian Munteanu. Priviți cum a fost surprins în urmă cu câteva ore. Nimeni nu are aceste imagini în România!

Româncă care a cucerit Hollywoodul. A jucat în numeroase filme pentru copii

acum 131 zile

O româncă face furori la Hollywood. A dat lovitura şi nu la braţul vreunui milionar sau super star. La doar 22 ani, este considerată noua Miley Cyrus. Povestea de succes a Oanei, în clipul de mai sus.

A vrut să fie bufon, dar a ajuns să joace într-un film la Hollywood! Cristi Iacob: ”Nicolas Cage este un profesionist desăvârșit”

acum 135 zile

Îşi dorea să ajungă bufon la circ, dar a ajuns să joace într-un film la Hollywood. Are o poveste absolut impresionantă şi aş vrea să o împărtăşesc şi cu voi, astăzi. Căci da, avem un interviu în exclusivitate cu Cristi Iacob! Celebrul actor ne-a vorbit despre cum a ales să...

Omul care duce românii la Hollywood, Eduard Irimia, are planuri măreţe pentru România!

acum 136 zile

Omul care duce românii la Hollywood, Eduard Irimia, are planuri măreţe pentru România! Lucrează în special cu sportivi, face minuni cu talentul lor, iar acum anunţă un super eveniment de covorul roşu în ţara noastră.

Secretul vedetelor de la Hollywood a fost descoperit. Iată cum putem avea un chip perfect şi un zâmbet strălucitor

acum 148 zile

Lucsandra Săndulescu a descoperit care este secretul vedetelor de la Hollywood. Specialiștii ne spun cum putem avea un chip perfect şi un zâmbet strălucitor.

Dorian Popa, aroganţă ca la Hollywood! Artistul vrea să arate mai ceva ca starurile de peste ocean

acum 150 zile

Dorian Popa, aroganţă ca la Hollywood! Artistul vrea să arate mai ceva ca starurile de peste ocean. Ultima găselniţă?! Un accesoriu care să atragă toate privirile şi care a reuşit să ducă extravaganţa la extrem.

Milionarul român care deţine o vilă ca la Hollywood. A pornit de la zero, iar acum are un domeniu fabulos!

acum 152 zile

Un cartier nou de blocuri într-o zonă frumoasă a oraşului. În mijlocul lui, o vilă impozantă ce pare desprinsă direct din filmele de la Hollywood. O alee ce duce către intrarea principală a casei în faţa căreia tronează maşinile de sute de mii de euro, o curte amenjată cu mare...

Interviu cu Christopher Milburn şi Deborah Sheppard, doi grei din lumea filmului de la Hollywood

acum 172 zile

Interviu în exclusivitate cu doi grei de la Hollywood! Actorul şi producătorul Christopher Milburn şi Deborah Sheppard, film distribuitor, dar şi persoana care a lucrat cu cele mai tari nume din cetatea filmului şi cele mai tari studiouri, printre care Paramount, îţi spun cum poţi să...

Florian Munteanu, românul care face senzație la Hollywood

acum 177 zile

Silvester Stallone l-a ales pe el, din mii de actori. Pe el, un român cu care ne mândrim! Florian Munteanu, românul care face senzaţie la Hollywood, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. Big Nasty spune totul despre succes şi determinare!

Eduard Irimia a vrut să fie medic, dar a ajuns să ducă români la Hollywood: "Eroii pe care i-am construit au fost cu povești de entertainment"

acum 185 zile

Eduard Irimia, omul care duce vedetele la Hollywood! Bărbatul lucrează în special cu sportivi şi face minuni din talentul lor.

Sandra N, detalii despre botezul desprins din filmele de la Hollywood

acum 191 zile

Sandra N a dezvăluit detalii despre botezul desprins din filmele de la Hollywood. Aflați ce tematică a ales, dar şi cine vor fi naşii micuţului Avi Alexandru.

Vedete care au peste 40 de ani, dar arată demențial

acum 192 zile

Au peste 40 de ani, dar arată mai bine decât atunci când aveau 20. Felul cum arată este rezultatul unei vieți ordonate, a unor diete stricte și a multor ore petrecute în sala de sport.

1
2
3
4
5
»