Filmul de weekend: Livada cu speranță (Harvest Love)

Publicat pe 13.08.2020 la 11:39 Actualizat pe 13.08.2020 la 11:45

Hallmark

Este din nou acea perioadă din săptămână, weekendul. Cu toții avem nevoie uneori de o pauză, în care să respirăm, să introspectăm și să ne punem gândurile în oridine. Filmul de sâmbătă e pentru detașarea de cotidian și reconectarea cu tine însuți, “Livada cu speranță” (Harvest Love).

Filmul „Livada cu speranță” a apărut în anul 2017 sub regia lui Christie Will și este o marcă originală Hallmark. Filmul comprimă tristețea și suferința unei familii destrămate de destin cu speranța unei noi iubiri, unui nou început surprinzător.

Dărâmată de evenimentul tragic din viața ei, moartea soțului ei, Luna Gilson (Jen Lilley) decide să-și ia o vacanță alături de fiul ei la ferma de pere a păriților ei din Washington. Luna este convinsă că rănile adânci lăsate de pierderea soțului ei și a tatălui băiățelului ei e prea profundă pentru a trece peste, căutând alinare în casa părinților ei.

Filmul pune accentul pe puterea de a merge mai departe chiar și atunci când totul din jur pare împotriva ta. Înarmați de speranță și dorința de a ne ridica de jos, orice poate fi posibil dacă-ți dorești.

Fiul Lunei ajunge să îndrăgească micuțul oraș și începe să se simtă din ce în ce mai bine. Amintirea tatălui lui este păstrată totuși cu sfințenie de toți cei din jur. Părinți Lunei decid să se pensioneze și să lase ferma în grija unui manager priceput, pe numele lui Will Nash (Ryan Paevey). Între Will și Luna se creează o legătură inexplicabilă, iar cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Will îi amintește Lunei de toate lucrurile pe frumoase pe care le mai are de făcut în viața și petrece și foarte mult timp cu fiul ei.

Va reuși oare Luna să treacă peste moartea soțului ei și să ofere o a doua șansă fericirii?

Nu rata filmul de weekend “Livada cu speranță”, sâmbătă, de la ora 20:00, la Happy Channel!

Citește și: Filmul de weekend: Podurile din Madison County Alan Tudyk, actorul din serialul “Suburgatory” în rolul lui Noah Werner

În articolul

Filmul de weekend: Livada cu speranță (Harvest Love)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x