Fotografie emoționantă cu protagonistul serialului ”Legea familiei”: iată-i pe Aras Bulut și mama lui

Publicat pe 02.07.2019 la 10:18 Actualizat pe 02.07.2019 la 10:28

Aras a publicat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie emoționantă, în care se îmbrățișează cu mama sa. Aproape 500.000 de internauți au apreciat fotografia.

Protagonistul serialului ”Legea Familiei”, difuzat de Happy Channel, a mărturisit în repetate rânduri că a ales actoria datorită fratelui său, actor și el. Aras Bulut Iynemli a recunoscut, într-un interviu, că îi este recunoscător fratelui său mai mare, pentru că acesta l-a făcut să iubească meseria de actor și că i-a arătat că acesta este drumul lui în viață. Talentul lui Bulut, de altfel, a fost recunoscut și, în prezent, Aras deține trei titluri de ”Cel mai bun actor al anului”.

Recent, Aras a publicat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie emoționantă, în care se îmbrățișează cu mama sa. Aproape 500.000 de internauți au apreciat fotografia postată de protagonistul serialului ”Legea Familiei” (”Çukur”).

Pe Aras Bulut l-ați urmărit la Happy Channel în blockbusterul ”Insider”. Acum, el poate fi văzut în serialul ”Legea familiei”, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

DESPRE SERIALUL TURCESC ”LEGEA FAMILIEI”

Çukur, un cartier periculos din Istanbul, este condus de clanul mafiot Koçovars. Idris Koçovars (interepretat de Ercan Kesal) este capul familiei și face orce, dar absolut orice pentru a-și apăra clanul și pe cei din cartier care i se supun. Idris are patru copii: Cumali, Kahraman, Selim și Yamaç (Aras Bulut Iynemli).

Cumali este cel mai mare fiu al lui Idris, dar el se află în închisoare. Kahraman (Mustafa Ustundag) este cel care se ocupă de afacerile familiei. Selim (Oner Erkan) este o fire mai sensibilă, total nepotrivită pentru un clan mafiot, motiv pentru care el nu este implicat de familie în acțiunile sale. Yamaç (Aras Bulut Iynemli) este cel mai mic dintre băieți clanului Koçovars. Însă, el nu vrea să aibă de-a face cu familia sa. Din acest motiv, el a plecat de acasă. Pe timpul zilei lucrează ca și chimist, iar noaptea cântă în localuri. El și-a găsit jumătatea, pe Sena (Dilan Cicek Deniz), alături de care duce o viață normală. La scurt timp după ce s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună și, la fel de repede, s-au căsătorit, la Paris.

Puterea familiei Koçovars scade în momentul în care în cartier își face apariția Vartolu (Erkan Kilcaf Kostengil), eternul rival al clanului Koçovars. Vartolu vine cu o propunere îndăzneață către Idris: îi cere să îi predea controlul cartierului Çukur și, în schimb, familia Kocovars va primi un procent din taxele de protecție și veniturile încasate din vânzarea drogurilor în zonă, dar și din afacerile cu prostituția, jafuri, vânzările de arme. Cum familia Koçovars refuză afacerea, începe războiul pe viață și pe moarte între cele două clanuri. După ce unul dintre fiii săi este ucis, Idris Koçovars face infarct, iar starea lui de sănătate nu îi mai permite să conducă afacerea familiei cu aceeași mână forte.

Familia este pe cale să piardă supremația și controlul cartierului. Ultima speranță a clanului Koçovars este Yamaç, pe care mama lui pleacă să îl anunțe de cele întâmplate și să îl aducă înapoi, acasă. Va accepta Yamaç să renunțe la viața sa și să revină fix la cea de care a încercat din răsputeri să fugă?

Distribuție:

Aras Bulut Iynemli în rolul lui Yamaç Koçovali
Dilan Çiçek Deniz - Sena Koçovali
Ercan Kesal - Idris Koçovali
Perihan Savas - Sultan Koçovali
Erkan Kolçak Köstendil - Vartolu Saadettin
Öner Erkan - Selim
Riza Kocaoglu - Aliço
Kubilay Aka - Celasun
Ugur Yildiran - Kemal
Mustafa Kirantepe - Medet 49
Kadir Çermik - Emmi
Ertugrul Aytaç Usun - Meke
Cem Uslu - Metin
Boncuk Yilmaz - Saadet
Irem Altug - Ayse Koçovali
Ilayda Alisan - Aksin Koçovali
Ece Yasar - Karaca Koçovali

În articolul

Fotografie emoționantă cu protagonistul serialului ”Legea familiei”: iată-i pe Aras Bulut și mama lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x