Frumoasa Hande Erçel, alias Hazal, din serialul turcesc ”Perla neagră”, vrea să joace la Hollywood

Publicat pe 05.07.2018 la 13:41 Actualizat pe 05.07.2018 la 13:51

Lansat anul trecut în Turcia, serialul ”Perla Neagră” (titlul original: „Siyah Inci”) este la Happy Channel, în premieră și în exclusivitate în România!

Hande Erçel, frumoasa parteneră a lui Tolgahan Sayışman, din serialul turcesc ”Perla Neagră”, are planuri mari în ceea ce privește cariera sa de actriță. Fostă Miss Turcia, Hande a devenit actriță după ce niște producători au văzut-o în reclamele tv.

Într-un interviu acordat presei din Turcia, actrița a mărturisit că marele ei vis este să ajunge să joace în filme la Hollywood. Iar ca parteneri de filmare își dorește să îi aibă pe Leonardo Di Caprio și Ryan Gosling. Dar, până va ajunge în Cetatea Filmului, pe Hande Erçel o puteți urmări la postul de televiziune Happy Channel în serialul ”Perla Neagră”.

Despre serialul ”Perla Neagră”, difuzat, în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00:

Kenan (Tolgahan Sayışman) și Hazal (Hande Erçel) sunt protagoniștii serialului “Perla neagră” („Siyah Inci”), doi tineri care și-au jurat iubire veșnică și care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriță la unul dintre cele mai luxoase resorturi din orașul Çeşme, iar Kenan este un chipeș pescar, dornic să-și depășească condiția. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariția lui Vural (Berk Hakman), un afacerist influent și bogat. Întrucât îi amintește de fosta lui soție decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal și o obligă să se căsătorească cu el (șantajând-o). Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăsește pe Kenan pentru a deveni soția lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăiește convins că Hazal a ales banii și decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferință imensă.

În articolul

Frumoasa Hande Erçel, alias Hazal, din serialul turcesc ”Perla neagră”, vrea să joace la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x