Gestul emoționant făcut de prietenii actroului Manuel Saval, din ”Îngerașul”, cu o zi înainte ca acesta să moară

Publicat pe 07.01.2020 la 18:14 Actualizat pe 07.01.2020 la 18:19

Pe Manuel Saval îl puteți urmări la Happy Channel în rolul preotului Gabriel din serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, de la ora 15.30.

Manuel Saval, alias părintele Gabriel din serialul ”Îngerașul”, a murit la o zi după ce a împlinit 53 de ani. Juan Manuel Ruiz Saval, pe numele său complet, a petrecut ultimii doi ani din viață mai mult prin spitale.

În anul 2007, Manuel Saval a fost diagnosticat cu cancer laringian și a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se opera și pentru a urma în linște lunga perioadă de recuperare ce a urmat. Din păcate, în timpul spitalizării, la jumătatea anului 2008, Saval a contractat un microb ce i-a agravat starea. Reprezentanții săi au anunțat, la finele lui 2008, că actorul se afla pe drumul cel bun, că dădea semne de recuperare. Însă, în primăvara lui 2009, el a ajuns din nou la spital, în stare critică. Chiar de ziua lui, pe 22 iunie 2009, prietenii au pus la cale o petrecere în cinstea actorului. El, însă, nu a putut ajunge, dar el a intrat în legătură cu ei printr-un apel video și le-a mulțumit pentru surpriză. A doua zi, Manuel Saval a încetat din viață. Prietenii și-l amintesc ca fiind un om cald, blând, bun, elegant.

Pe Manuel Saval îl puteți urmări la Happy Channel în rolul preotului Gabriel din serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, de la ora 15.30.

Despre serialul ”Îngerașul”

Dulce Maria (Daniela Aedo) este o copilă plină de energie și cu o inimă mare. După ce mama ei a murit, tatăl ei, Luciano Larios (Miguel de León) intră în depresie. El nu a mai vrut să știe de nimic și de nimeni, și-a adus fiica la colegiul de maici “Reina de América”, lăsând-o în grija fratelui său, părintele Gabriel (Manuel Saval). După ce s-a asigurat că fiica lui este pe mâini bune, Luciano pleacă în Europa.

De-atunci au trecut doi ani… Dulce Maria are 5 ani și este un copil care cucerește pe oricine cu drăgălășenia ei. Călugărițele de la mănăstire sunt topite după ea. Mai ales sora Cecilia (Lisette Morelos) și sora Fortunata (Adriana Acosta) sunt pur și simplu topite după fetiță, ca de altfel și Maica Superioară, care, la prima vedere, par cele mai severe. Cu o imaginație bogată, Dulce Maria este convinsă că a găsit o modalitate prin care să vorbească cu mama ei.

Mătușa Estefania (Nora Salinas), pe care Dulce Maria a poreclit-o “Mătușa Peruca” depntru că poartă mereu peruci, îi dă vestea că tatăl ei se întoarce din străinătate. Bucuria copilei se risipește când își revede tatăl în compania unei femei pe nume Nicole (Ana Patricia Rojo).
Antipatia dintre cele două se dovedește reciprocă, așa încât fiecare încearcă să scape de cealaltă. Dulce Maria face tot posibilul ca tatăl ei și sora Cecilia să devină soț și soție. De cealaltă parte, Nicole ține morțiș ca Luciano să se însoare imediat cu ea, deși simte că acesta nu o iubește cu adevărat…

În articolul

Gestul emoționant făcut de prietenii actroului Manuel Saval, din ”Îngerașul”, cu o zi înainte ca acesta să moară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x