Gina Rodriguez nu acceptă orice rol, de dragul banilor: ”Refuz să joc în roluri care pun într-o lumină negativă comunitatea…”

Publicat pe 14.05.2019 la 13:33 Actualizat pe 14.05.2019 la 13:37

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

Gina Rodriguez, protagonista serialului de comedie ”Jane, mama virgină”, este recunoscută pentru devotamentul său față de comunitatea latino. Actrița este implicată în numeroase campanii de sprijinire a latino-americanilor, atât actori, cât și oameni simpli. Însă, suportul ei nu se limitează doar la aceste campanii. În interviurile acordate, Gina a vorbit mereu frumos despre comunitatea latino. Ba chiar a mărturisit că refuză atunci când i se oferă vreun rol ce pune într-o lumină negativă un personaj cu origini latino.

Nu accept roluri doar pentru că sunt bine plătite. Refuz din start să joc în acele roluri care pun într-o lumină negativă comunitatea latino. Da, vreau să îmi diversific palmaresul, dar nu încălcându-mi principiile”, a spus actrița.

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00

Despre serial:

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate ”Jane, mama virgină”, serial difuzat în peste 20 de țări și care are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

Gina Rodriguez nu acceptă orice rol, de dragul banilor: ”Refuz să joc în roluri care pun într-o lumină negativă comunitatea…”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x