Halle Berry, într-un film de colecție, la Happy Channel: Queen (Alex Haley's Queen)

Publicat pe 21.03.2017 la 12:22 Actualizat pe 21.03.2017 la 12:28

In acest weekend, la Happy Classic, aveti intalnire cu un film exceptional. O emotionanta poveste de viata a unei copile care a aparut pe lume din relatia de iubire dintre o sclava si fiul unui stapan de plantatie.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, aveți întâlnire cu filmele de Oscar la “Happy Classic”, numai pe Happy Channel, filme clasice, cu povești și distribuții extraordinare, producții cinematografice de Oscar, ultra premiate la marile festivaluri de film.

În acest weekend, 25-26 martie, dar și în cel care urmează, 1-2 aprilie, de la ora 20.00, puteți urmări povestea emoționantă de iubire dintre o sclavă de culoare și fiul unui proprietar de plantație. Este vorba despre miniseria ”Queen (Alex Haley's Queen)”, cu frumoasa Halle Berry.
Serialul are ca inspirație romanul omonim al lui Alex Haley.

James Jackson Jr. (Tim Daly), fiul proprietarului unei plantații, se îndrăgostește de fiica unui sclav afro-american, Easter (Jasmine Guy). Din iubirea lor se naște o fetiță, Queen (Halle Berry). Stăpânul plantației, bătrânul imigrant irlandez James Jackson, promite că micuța sclavă va crește pe plantație și va fi, în curând, eliberată. Însă, promisiunea lui nu ajunge să se materializeze, căci bărbatul moare, iar soția lui are alte planuri pentru fiul ei, James Jackson Jr, pe care vrea să îl însoare cu o doamnă respectabilă, Lizzie. Deși cei doi se căsătoresc, Jackson Jr. continuă relația cu sclava care i-a făcut un copil. Ba mai mult, el o convinge pe aceasta să o lase pe fiica lor, Queen, să locuiască în casa principală, și nu alături de ceilalți sclavi. Micuța sclavă ajunge, la vârsta de 5 ani, să stea în casa stăpânilor, unde crește alături de sora ei vitregă, căci, între timp, tatăl ei și femeia pe care o luase de nevasă au făcut un copil, pe Jane.

Pe când copilele sale ajung adolescente, James Jackson Jr pleacă în război. După ani pe câmpul de luptă, el revine acasă, unde primește o veste cumplită: fiica lui, Jane, a decedat.

Care este deznodământul acestei povești aflați la Happy Classic. În acest weekend, 25-26 martie, de la ora 20.00, pe Happy Channel aveți prima parte a miniseriei Queen (Alex Haley's Queen), iar povestea continuă pe 1 și 2 aprilie.

În articolul

Halle Berry, într-un film de colecție, la Happy Channel: Queen (Alex Haley's Queen)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x