Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Prințesa barbară”

Publicat pe 21.02.2018 la 16:02 Actualizat pe 21.02.2018 la 16:05

”Prințesa barbară” este povestea femeii care a luptat împotriva colonizării americane.

Sâmbătă, 24 ianuarie, de la 18.00, Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Princess Ka’iulani – Barbarian Princess” (”Prințesa barbară”). Filmul este inspirat din povestea reală a prințesei din Hawaii, care a făcut tot posibilul să mențină independența insulei impotriva colonizării americane.

Ka’iulani este fiica prințesei Hawaii-ului și a unui om de afaceri din Scoția. Ea este trimisă în Anglia pentru a primi o educație aleasă, dar și ca o ultimă soluție de a o ține departe de problemele sociale din Hawaii. Unchiul lui Ka’iulani, Regele Kalakaua, este forțat de un grup de albi să semneze o nouă constituţie ce va mai reduce din puterea exercitată de monarhie şi va oferi o mai mare putere guvernamentală cetăţenilor de origine europeană. Cum lucrurile au degenerat, tatăl lui Ka’iulani decide să își trimită fiica la adăpost de toate aceste conflicte.

În Anglia, Ka’iulani se lovește de primirea nu tocmai prietenoasă a localnicilor, ea fiind deseori ținta discriminării. Totuşi, fata reușește să își facă prieteni, printre care se numără tânărul Clive Davies. Prietenia trece de barierele amiciției și, într-un final, ajung să se iubească și să se logodească. Dar, povestea lor de iubire ia p nouă întorsătură. Nu cea dorită de cei doi.

Ka’iulani are un șoc când tatăl ei, întors din Hawaii după câţiva ani, o anunță că unchiul ei, Regele Kalakaua a murit. În plus, acasă lucrurile sunt departe de a se liniști, căci rebelii nativi o obligă pe Regina Lili’uokalani vor să dea jos monarhia şi transformând statul Hawaii într-o republică. Ka’iulani se vede nevoită să revină acasă și să lupte pentru independența și liniștea statului Hawaii.

Din distribuție: Q'orianka Kilcher (Prințesa Ka'iulani), Barry Pepper (Lorrin Thurston), Shaun Evans (Clive Davies), Jimmy Yuill (Archie Cleghorn), Will Patton (Sanford Dole), Leo Anderson Akana (Regina Lydia Lili'uokalani).

În articolul

Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Prințesa barbară”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x